Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dane do przelewu- nr konta

Recommended Posts

Wpłat za wylicytowane przedmioty należy dokonywać na konto:

Fundacja Prodeste

ul. Oleska 121

45-231 Opole

82 1750 1194 0000 0000 2120 2584

tytuł przelewu: FM nick DAROWIZNA NA ZIMOWISKO

Edytowane przez EDZIA

• 2 weeks później...

Codziennie będziemy tutaj umieszczać nicki osób, które dokonają wpłaty za wylicytowany przedmiot na aukcji (dlatego prosimy pamiętać o podawanie nicku w tytule przelewu, wg wzoru w poście EDZI powyżej).

Bardzo prosimy osoby, których nicki tutaj się pojawią o przesłanie nam na pw adresów do przesyłki wylicytowanego przedmiotu.

Dziękujemy:)

Otrzymaliśmy wpłaty od: PROSIMY O ADRESY DO WYSYŁKI!

Edyta M

NETbet

Romana101

żelka

CRONIN

KENDRA

Zbigniew 100

kontradmiral86

agna16

Drop_inn

katkam

Zochna

magste

TERESKA 77

Prababka

ANULA1968

Jiggy

Agduś

bpis

Dzika Mrówka

edzia

Max-Maniacy

Kasiachaa

RD2011

kotki_dwa

wolid pl

takajedna

AniaPe

swojaczka

annalubowinska

joasmok

joasmok

hanni1907

basiah2

rynka

anev

maciejka 2

martadela

lady in red

kendra

grand

ngel

romana 101

zopafisa

dps

********************************************************************************

Szanowni Państwo,

dzięki Państwa pomocy w ramach aukcji oraz dzięki wpłatom osób indywidualnych udało nam się przygotować bardzo atrakcyjną ofertę dla dzieciaków. Dla przypomnienia - w lutym 2013 roku turnus trwał 6 dni i kosztował 1870 zł, w zimie 2014 roku turnus będzie trwał 2 dni dłużej, odbędą się w czasie jego trwania nie tylko zajęcia grupowe dla dzieci jak na ostatnim zimowisku, lecz także indywidualne. Cena zaś to...1250 zł!!!!

Jeszcze raz z całego serca dziękujemy Państwu w imieniu dzieciaków i ich rodzin za pomoc.

Poniżej zamieszczamy plakat ze wszystkimi informacjami o zimowisku.

Plakat 2014.jpg

Edytowane przez Prodeste
auktualizacja wpłat

Szukałam miejsca i postanowiłam tu. Bardzo przepraszam, że zniknęłam bez pożegnania i przegapiłam koniec aukcji. Na swoją obronę mogę jedynie powiedzieć, że spędziłam zeszły tydzień kursując po szpitalach oraz nocując w jednym z nich. Wynik : teściowa już ma się świetnie, Natomiast moja kota nie dała rady. Ale numer konta posiadam i coś dorzucę.

Serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty - aktualizacja listy nastąpi wkrótce.

Dzięki wolontariuszom Fundacji część przesyłek ruszyła do Państwa już przed weekendem. W najbliższy czwartek wolontariusze kolejny raz spotykają się w Fundacji, aby popakować kolejną partię przesyłek i wysłać je do Państwa.

Bardzo prosimy o adresy do wysyłki:)

Chciałam tylko napisać że dostałam dziś wylicytowany CUDNY dzwonek. Jest piękniejszy niż na zdjęciach i duży! - nie spodziewałąm się że jest takiego rozmiaru! Przepiękny! Przelałam jeszcze drobną kwotę jako dopłatę/ pokrycie kosztów przesyłki i dodatków które były w paczce ;) Proszę w moim imieniu bardzo podziękować osobie, która przygotowała ten fant, gratuluję talentu i jestem zachwycona! Bardzo dziękuję!!

Chciałam tylko napisać że dostałam dziś wylicytowany CUDNY dzwonek. Jest piękniejszy niż na zdjęciach i duży! - nie spodziewałąm się że jest takiego rozmiaru! Przepiękny! Przelałam jeszcze drobną kwotę jako dopłatę/ pokrycie kosztów przesyłki i dodatków które były w paczce ;) Proszę w moim imieniu bardzo podziękować osobie, która przygotowała ten fant, gratuluję talentu i jestem zachwycona! Bardzo dziękuję!!

:) Przekażemy Pani słowa Ofiarodawczyni:)