EDZIA 05.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 (edytowane) Wpłat za wylicytowane przedmioty należy dokonywać na konto: Fundacja Prodesteul. Oleska 12145-231 Opole 82 1750 1194 0000 0000 2120 2584 tytuł przelewu: FM nick DAROWIZNA NA ZIMOWISKO Edytowane 15 Października 2013 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 15.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Codziennie będziemy tutaj umieszczać nicki osób, które dokonają wpłaty za wylicytowany przedmiot na aukcji (dlatego prosimy pamiętać o podawanie nicku w tytule przelewu, wg wzoru w poście EDZI powyżej). Bardzo prosimy osoby, których nicki tutaj się pojawią o przesłanie nam na pw adresów do przesyłki wylicytowanego przedmiotu. Dziękujemy:) Otrzymaliśmy wpłaty od: PROSIMY O ADRESY DO WYSYŁKI! Edyta M NETbet Romana101 żelka CRONIN KENDRA Zbigniew 100 kontradmiral86 agna16 Drop_inn katkam Zochna magste TERESKA 77 Prababka ANULA1968 Jiggy Agduś bpis Dzika Mrówka edzia Max-Maniacy Kasiachaa RD2011 kotki_dwa wolid pl takajedna AniaPe swojaczka annalubowinska joasmok joasmok hanni1907 basiah2 rynka anev maciejka 2 martadela lady in red kendra grand ngel romana 101 zopafisa dps ******************************************************************************** Szanowni Państwo, dzięki Państwa pomocy w ramach aukcji oraz dzięki wpłatom osób indywidualnych udało nam się przygotować bardzo atrakcyjną ofertę dla dzieciaków. Dla przypomnienia - w lutym 2013 roku turnus trwał 6 dni i kosztował 1870 zł, w zimie 2014 roku turnus będzie trwał 2 dni dłużej, odbędą się w czasie jego trwania nie tylko zajęcia grupowe dla dzieci jak na ostatnim zimowisku, lecz także indywidualne. Cena zaś to...1250 zł!!!! Jeszcze raz z całego serca dziękujemy Państwu w imieniu dzieciaków i ich rodzin za pomoc. Poniżej zamieszczamy plakat ze wszystkimi informacjami o zimowisku. Edytowane 29 Października 2013 przez Prodeste auktualizacja wpłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotta_ulAwanturników 16.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Nie wiem, czy w stosownym miejscu, ale chciałam dopytać o koszty przesyłki. Ile, gdzie przelać powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 16.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Lotto, jeśli ofiarodawcy nie zaznaczali tego specjalnie, to zakładamy, że pokrywają koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiachaa 17.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja zapłaciłam wczoraj, z samego rana. Nie ma mojego przelewu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 17.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja zapłaciłam wczoraj, z samego rana. Nie ma mojego przelewu???? Jest, jest! Przeoczenie, przepraszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Szukałam miejsca i postanowiłam tu. Bardzo przepraszam, że zniknęłam bez pożegnania i przegapiłam koniec aukcji. Na swoją obronę mogę jedynie powiedzieć, że spędziłam zeszły tydzień kursując po szpitalach oraz nocując w jednym z nich. Wynik : teściowa już ma się świetnie, Natomiast moja kota nie dała rady. Ale numer konta posiadam i coś dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 19.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Na zdarzenia losowe nie mamy, niestety, wpływu. Dobrze, że teściowa ma się dobrze, kociaka szkoda:(Nefer, serdecznie dziękujemy za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Czy moja wpłata dotarła? Bo jak nie to:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 21.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam, Przelew wysłałam w piątek (przepraszam, ze tak późno, ale mamy małą epidemię w domu) . Mam nadzieję, że już doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 21.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Przelew poszedł.....przepraszam że tak późno, ale trochę "przysnęłam" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 21.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty - aktualizacja listy nastąpi wkrótce. Dzięki wolontariuszom Fundacji część przesyłek ruszyła do Państwa już przed weekendem. W najbliższy czwartek wolontariusze kolejny raz spotykają się w Fundacji, aby popakować kolejną partię przesyłek i wysłać je do Państwa. Bardzo prosimy o adresy do wysyłki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 23.10.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Mojej wpłaty nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.10.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Mojej wpłaty nie ma? Maratdela, w poście wyżej jest napisane, że aktualizacja nastąpi wkrótce:) Zapewne znajdziesz się na tej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 23.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Mojej wpłaty nie ma? Przepraszamy, wczoraj nie aktualizowaliśmy wpłat. Wpłata od Pani dotarła, prosimy o adres do wysyłki - jutro wolontariusze naszej Fundacji robią wielkie pakowanie i wysyłanie:) Edytowane 24 Października 2013 przez Prodeste literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 23.10.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wysłałam pieniążki Doliczyłam koszt wysyłki listem poleconym - 7 zł.Mam nadzieję,że wystarczy - jeśli nie to dopłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Chciałam tylko napisać że dostałam dziś wylicytowany CUDNY dzwonek. Jest piękniejszy niż na zdjęciach i duży! - nie spodziewałąm się że jest takiego rozmiaru! Przepiękny! Przelałam jeszcze drobną kwotę jako dopłatę/ pokrycie kosztów przesyłki i dodatków które były w paczce Proszę w moim imieniu bardzo podziękować osobie, która przygotowała ten fant, gratuluję talentu i jestem zachwycona! Bardzo dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 24.10.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Chciałam tylko napisać że dostałam dziś wylicytowany CUDNY dzwonek. Jest piękniejszy niż na zdjęciach i duży! - nie spodziewałąm się że jest takiego rozmiaru! Przepiękny! Przelałam jeszcze drobną kwotę jako dopłatę/ pokrycie kosztów przesyłki i dodatków które były w paczce Proszę w moim imieniu bardzo podziękować osobie, która przygotowała ten fant, gratuluję talentu i jestem zachwycona! Bardzo dziękuję!! Przekażemy Pani słowa Ofiarodawczyni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 28.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dostałam dzisiaj przepiękny kubek HANI Bardzo, bardzo dziękuję - jest CUDNY !!! Przelałam jeszcze niewielką kwotę na pokrycie kosztów przesyłki za wylicytowane przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 28.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dostałam dzisiaj przepiękny kubek HANI Bardzo, bardzo dziękuję - jest CUDNY !!! Przelałam jeszcze niewielką kwotę na pokrycie kosztów przesyłki za wylicytowane przedmioty. Bardzo się cieszymy:) Informację przekażemy oczywiście rodzicom Hani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts