Agusiia 05.10.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hejka Wszystkim. Miałam kiedyś na ścianie plakaty, które były przyklejone dwustronną taśmą klejącą. Po zdjęciu ich, mam na ścianie ohydne dziury: http://i.imgur.com/ie9HzeP.jpg Nie znam się na tym, więc zwracam się do Was o pomoc, jak doprowadzić ścianę do pięknego stanu? Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 06.10.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Potrzebujesz mały woreczek gipsu szpachlowego. Najpierw rozdrap to miejsce z luźnej farby a potem przy użyciu szpachelki i gipsu to wyrównaj. Na koniec po wyschnięciu pomaluj, ale mimo wszystko będzie widać zaprawkę bo będzie bielsza od reszty ściany. Żeby znikło trzeba by pomalować całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusiia 06.10.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wielkie dzięki za pomoc. :*Mam jeszcze jedno pytanko. Czym najlepiej usunąć ten klej, który pozostał po taśmie klejącej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts