bratkaf 07.09.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 oo rany jak to szybko minęło, dopiero niedawno ogłaszałaś że w ciąży jesteś. Pokoik cudowny:) gratuluję ci serdecznie Napisz mi jeszcze jak tam sprawy ze szpikiem dla dzieciaczka z zagranicy, tak mnie to poruszyło, że często myślałam o tobie i twoim mężu. Dostaliście jakieś wiadomości na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.09.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Bratkaf mi też minęło bardzo szybko Aż mi szkoda, bo to chyba ostatni raz Tydzień po narodzinach córeczki dostaliśmy informację, że mała biorczyni ze Stanów czuje się bardzo dobrze Podobno jest już tak aktywna jak na 3- latkę przystalo. Cieszymy się bardzo Tak było pół roku po przeszczepie. Kolejną informację dostaniemy za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.09.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 jjana gratulacje pokoik małej śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.09.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Bratkaf mi też minęło bardzo szybko Aż mi szkoda, bo to chyba ostatni raz Tydzień po narodzinach córeczki dostaliśmy informację, że mała biorczyni ze Stanów czuje się bardzo dobrze Podobno jest już tak aktywna jak na 3- latkę przystalo. Cieszymy się bardzo Tak było pół roku po przeszczepie. Kolejną informację dostaniemy za pół roku. super cieszą takie wiadomości. Jak ja się w końcu rozkręcę i uda mi się doczekać tego cudu, to póki nie będę za stara to będzie co rok to prorok:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.09.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Mugatka dzięki Bratkaf nie mów hop, bo trafi Ci się taki egzemplarz jak mój, który śpi tylko wtedy, gdy pierś ma w buzi Chodzę już połamana, ale... szczęśliwa. To jest taki cud, że trudno o większy A teraz obiecane zdjęcia pokoju starszej. Nie lubię sprzątać tylko ze względu na zdjęcia Nie upychałam nic.Jest tak, żeby 6-latce było wygodnie. Brakuje narzuty na łóżku, ale nie mam pojęcia jaki kolor ma być. Pomożecie? http://i3.fmix.pl/fmi1379/7053ab4c0022750955edb215/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi589/9b39b8d2000f3b8255edb1eb/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi920/f32dedca0003c13355edb1cf/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2000/3245a6df0007aaff55edb163/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2056/ed44397b000adf5455edb143/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.09.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Świetny jest ten dywan Pokój bardzo ładny, czy tam jest kominek?? Za narzutę uznałabym jakiś miękki biały koc, ale nie wiem, czy jest ona potrzebna Zasłony w kolorze magenta zastąpiłabym jasnymi z czerwienią lub granatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 07.09.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dywan rzeczywiście piękny, jak i cały pokoik. Te duże cottonballsy są piękne, sama gdzieś chcę taką wcisnąć u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Nie jestem mistrzem fotografii, zdjęć nie kadruję, więc jest to co jest Najpierw pokoik mojej młodszej córki - 10-dniowej Jutro będzie pokój starszej. Dzisiaj nie nadawał się do fotografowania Jjano!! GRATULACJE! Cieszę się ogromnie :hug: Pokoik śliczny, zwłaszcza złote kropy na ścianie. Bardzo mi się podoba ten motyw. A teraz obiecane zdjęcia pokoju starszej. Nie lubię sprzątać tylko ze względu na zdjęcia Nie upychałam nic.Jest tak, żeby 6-latce było wygodnie. Brakuje narzuty na łóżku, ale nie mam pojęcia jaki kolor ma być. Pomożecie? Dałabym ciemną, w kolorze dywanu, ale jednokolorową. A nie chciałaś postawić witrynki tu, gdzie masz komodę, a komodę w miejsce witrynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.09.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jana śliczny pokoik i dywan. Może się zdecyduję. Do końca nie jestem pewna czy pasuje na 100 mogę pokazać zdjęcia młodej pokoju doradzisz ??? U Ciebie tak wszystko gra pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Milena.oczywiście pokaż Ja sama dość długo podejmuję wnętrzarskie decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.09.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ok dzięki wieczorem pokażę zdjęcia. Mniej więcej pokój jest biały białe meble mocny akcent kolorystyczny różowy fuksjowy fotel uszak + morskie zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Luizo dzięki A wiesz, że o takim ustawieniu nie pomyślałam... Teraz za to rozmyślam Tyle, że na tej ścianie z białą komodą są już wywiercone dziury na półki. Złote kropki u małej rzeczywiście prezentują się fajnie - mają różny odcień złota w zależności od kąta padania światła. Tomkowa kominek rzeczywiście jest, ale niestety mało używany, o słaby "cug" jest Został po poprzednich właścicielach. Szkoda było rozwalać, chociaż teraz chyba żałuję. Zasłony jasne były, ale jakoś mdło było. Bratkaf tego dużego cottonballa robiłam sama Milena to pokoik masz w takich samych kolorach jak u mnie. Te zasłony też są koloru fuksji. A teraz skończona szafa. Nie mogę się napatrzeć i aż żałuję, że to "tylko" przedpokój. Tylko te brązowe drzwi nie pasują... Malowała któraś okleinę? http://i2.fmix.pl/fmi2777/1c6f3ef9000f0ab755ef26fa/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2217/bbcbccc70025b44455ef26c8/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1298/b824e4a90029b7a255ef26a8/zdjecie.jpg Edytowane 8 Września 2015 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jijana zdradź mi proszę kto tę piękną szafę ci wykonał. Ona jest z drewna czy z mdf?.Jak możesz to podaj mi też na prv koszt.Pomagam aktualnie urządzać się rodzicom i już mnie słabi jak słyszę to tu to tam że "się nie da". Tak w ogóle to mam wrażenie że tym firmom nie zależy na kliencie. Po najmniejszej linii oporu i kasę brać to tak, ale jak chcesz już coś innego niż przeciętny Kowalski to problem że ho ho a cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Koza na priv wyślę Ci nazwę firmy i cenę. Wybralam ofertę najtańszą, a dostalam ją od firmy, którą znalam. Mieści się ona w niewielkiej wsi, ale robiła meble do naprawdę reprezentacyjnych miejsc. Miałam oferty 2 razy wyższe. Pukalam się tylko w głowę Część firm w ogóle nie chciała się tego podjąć. Szafa jest z mdf. Cenę znacznie podniosło lustro i szprosy (wycinane z jednego kawałka). Szafa ma 1,6 m szerokości. Po jednej stronie są półki na buty (od góry do dołu), a po drugiej jedną półka i zwykle wieszaki ( szafa ma tylko 30 cm głębokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 O zesz sama robilas te lampe???. No podziwiam. Kurde wy tu wszystkie takie utalentowane. Kominek nadaje klimatu corka jak podrosnie bedzie bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Bratkaf z mężem. Jedno musi trzymać piłkę, a drugie smarowac klejem sznurek i nawijac go na piłkę w. Naprawdę nic szczególnie skomplikowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ale szafa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.09.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dzień dobry. Od dawna podglądam to forum, Mam kilka ulubionych wątków, czerpię od Was pomysły przy urządzaniu własnego M. Teraz jestem na etapie kuchni, potem będzie szafa i dzięki przeeeeeeeeeeeeepięknej szafie jjany postanowiłam się ujawnić. Pierwszy post i od razu prośba, mogę Ciebie jjana prosić o podanie wykonawcy? Całkowicie zgadzam się z kozą, naprawdę jest bardzo ciężko trafić na coś nieprzeciętnego za rozsądne pieniądze. Śliczną szafę ma również Aga, chociaż jej wykonawca ją unieszczęśliwił innym projektem. Od razu powiem, że Twoja kuchnia także bardzo mi się podoba, cudeńko do którego lubię wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Bratkaf z mężem. Jedno musi trzymać piłkę, a drugie smarowac klejem sznurek i nawijac go na piłkę w. Naprawdę nic szczególnie skomplikowanego. a jak przykleisz już te sznurki do piłki (to taki jakby kordonek?), to jak wyjmujesz tę piłkę skoro te sznurki są do niej przyklejone:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.09.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Mmika dzięki za komplementy Namiar wysyłam Ci na priv. Kuchnia ma 3 lata, ale ja nic oprócz uchwytów bym nie zmieniła - tzn złote zamiast czarnych Bratkaf to jest zwykła włóczka. Bierzesz do ręki klej Vikol, smarujesz sznurek i nawijasz na piłkę (taką dziecięcą do skakania). Następnego dnia wszystko super zasycha, spuszczasz z piłki powietrze, robisz w tej włóczkowej kuli dziurę i wyciągasz piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts