bratkaf 09.09.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 brzmi bardzo prosto:) dzięki, myślałam, że może na taką piłkę plażową nawijaliście, chyba też by się nadała co? edit: wyczytałam na necie że się nada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.09.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Pewnie, że się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Jjana super wyszło - pokój idealny.Te złote koła na ściane to naklejki czy malowane z szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.09.2015 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Magda kółka wycinane z folii do reklam i naklejane pojedynczo (mąż ma świętą cierpliwość, bo ja rzuciłabym to w diabły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 bardzo równo i symetrycznie - robił to "z reki" czy w jakiś sposób odmierzał? oj ma facet cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Skrzynka zapchana a więc napiszę tutaj. Dzięki serdeczne za maile ! Popytam u twojego wykonawcy bo może by mi same fronty zrobili a resztę to już ktoś miejscowy. Cenowo faktycznie bardzo dobra oferta. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajar26 09.09.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Skrzynka zapchana a więc napiszę tutaj. Dzięki serdeczne za maile ! Popytam u twojego wykonawcy bo może by mi same fronty zrobili a resztę to już ktoś miejscowy. Cenowo faktycznie bardzo dobra oferta. Pozdrawiam i dziękuję Dobrnęłam do końca ,pozdrawiam właścicielkę pięknych wnętrz,pewnie bym się nie odezwała ale wyciągnęła mnie z ciemnego kąta ta piękna szafa.Do tego typu szaf wzdycham od pewnego czasu i niestety wszyscy mnie zbywają.Dlatego też proszę o namiary i koszt szafy.Metamorfozy domku cudne .Jak to dobrze że forum istnieje ,można się dużo nauczyć.A gusta wiadomo zmieniają się nam co jakiś czas i bardzo dobrze.Podobają mi się poduszki ,dywan i ogólnie cały wystrój.Teraz to już będę stałym gościem .Słodycze uwielbiam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 09.09.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dziękuję za odpowiedź, w zamian bezczelnie idę jeszcze raz do Twojej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.09.2015 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Milena wklejam zdjęcia. Tak na szybko, bo mi komputer szwankuje. Zaraz dopiszę wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 11.09.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jana dziękuję za wklejenie fotek Czekam z cierpliwie co o tym myślisz. Może inni się wypowiedzą chodzi o to jaki dywan ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.09.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Na szybko piszę, bo mój mały głód się przyssał Moim zdaniem ten mój dywan będzie pasował - zrobi się nieco drapieznie. Będzie też pasował jakiś bardzo jasny jednolity i wtedy będzie subtelnie. A w ogóle to bardzo ładny pokój. I kolory prawie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 11.09.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jana bo wcześniej jasny zamówiłam na west. zanim zobaczyłam Twój ! Ale niech już on do mnie dotrze przymierzę i pokażę, wtedy zdecyduję. Chciałabym właśnie z pazurem żeby nie było mdłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.09.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 To najlepiej będzie jak przymierzysz. Z West zawsze możesz oddać Z pazurami będzie niebieski A ile lat ma Twoja córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 11.09.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Córka ma lat 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 20.09.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Hej.Szafa rewelacja. Pięknie powiększa pomieszczenie.Kurczę, jak ja dawno tu nie byłam. Nawet nie wiedziałam, że jesteś w ciąży, a tu już pokój dla malucha. GRATULUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.07.2016 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 hej, masz zapchaną skrzynkę Gratuluję maluszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts