Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom lubi zmiany

jjana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 735
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przed wtarciem zostaje na powierzchni warstwa oleju, nie wsiąka. Takie kluchy się robią.

W kilku miejscach niedokładnie wtarłam i widac to. Muszę wcierac. Tylko następnym razem będę mądrzejsza i mopem pojadę...

Olej mam Leinos

a jak długo czekasz aż olej wsiąknie? godzinę? dwie? a Twoja podłoga od nowego była olejowana tym olejem?

Wydaje mi się, że bez gwoździ jest taka goła. Gwoździe dokładnie przyczepię w poniedziałek, wtedy pokażę efekt. W sobotę i niedzielę będę się uczyć i wracać padnięta. Gwoździe będą też w fotelu na dole. Chciałam też po bokach, ale chyba będzie za dużo. I nie da się ich tak dobrze wyginać.

Zizi nie, aż taka zdolna nie jestem, chociaż widzę, że on zbyt dobrze zrobiona nie jest. Zamierzam skłonić męża do zrobienia tapicerowania łóżka. Muszę tylko dokładnie wymyślić co i jak. Ja jestem menadżerem, a mąż fizycznym :)

Zizi nie, aż taka zdolna nie jestem, chociaż widzę, że on zbyt dobrze zrobiona nie jest. Zamierzam skłonić męża do zrobienia tapicerowania łóżka. Muszę tylko dokładnie wymyślić co i jak. Ja jestem menadżerem, a mąż fizycznym :)

pamietam, że ktoś na forum robił/tapicerował łóżko, ale nie pamietam kto:(

Zrobiłam fotki moich złotodębowych okien i wklejam Wam na pożarcie, smacznego:D

P1040539.jpg P1040540.jpg

i jeszcze szafka po pomalowaniu na czarno

P1040548.jpg

Zizi :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: powinnaś po 4 literach .... masz super przeszklenia, złoty dąb pasuje idealnie do kolorów które masz. Ja bym nawet ściągnęła te lile i dała tylko na bokach jakieś wąziutkie zasłony żeby karnisz goły nie wisiał. JEst super. Ja tu po Twoim opisie spodziewałam się nie wiadomo czego.

Świetnie jest! dużo miejsca - chwal się skąd ten super narożnik