jjana 11.10.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Barbe, jaką książeczkę? A w Galerii Plakatu na BUW bywasz? Warto? Narendil, Dwurnika w takiej formie też mogę kupić Reni, bardzo ładnie, ale prasowanie nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174794-Nasz-domek/page28 Reni ja na tej stronie widze fotki Twojej córy z komunii, a firan nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tę, którą zalinkowała Narendil pod słowem TO . Z niebieskimi obrazkami Dwurnika, do pooglądania. Do BUWu (właściwie do tej galerii) wybieram się od baaaardzo długiego czasu, ale odkąd skończyła mi się ważność legitymacji, jakoś ciągle brakuje okazji. Ta galeria ponoć jest super. Ja pamiętam ją z zamierzchłych czasów, kiedy miała formę stolika w przejściu podziemnym pod Placem na Rozdrożu (dla niewarszawianek - okolice Parku Łazienkowskiego). Z łezką w oku wspominam pierwszy plakat, który w życiu kupiłam (właśnie tam) - zielonego i potwornie smutnego ludka Stasysa Eidrigeviciusa. Plakat przepadł przy kolejnej przeprowadzce. Cóż, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Andzia, wieki całe! Kochana, żeby to była ikonografia (albo może ikona ), to pół biedy. To jest - UWAGA, trudne słowo - inkografia Tak sobie wymyślili, łobuzy jedne. Po książeczkę chyba kopsnę się jutro do Zamku Ujazdowskiego - tam mają takie cudeńka. Basiu Że Cię zacytuję, wyjrzałam z zagonu marchwi Nie, jasna cholera, nie będę pisać w trakcie pracy, bo mi się słowa plączą. A wiesz, że w ciągu ostatniego pół roku przegapiłam dwie wystawy Dwurnika? I co najśmieszniejsze, to byłam w tych okolicach w danym czasie A okrutnie jestem ciekawa jego prac na żywo. Jakbyś coś wiedziała, to liczę na cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Statys? Ja chcę! Kiedyś chciałam na tamtym forum kupić od jednej forumowiczki, ale się spóźniłam 2 minuty. Taki smutny ludek właśnie. Tak smutny jak te kobiety u Staręgi Ja teraz w W-wie będę częściej, więc mam nadzieję, że do tej galerii też się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni ja na tej stronie widze fotki Twojej córy z komunii, a firan nie widzę post #550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 W realu też wiszą prosto - mąż się zastanawia czemu tak rolety oglądam Na dole nie mają nic. Ostatni "usztywniacz" to ten jeden z drutów. Barbe z nieba mi spadasz. Musze kupić olej. Chciałam Biofę, ale liczą sobie 40 zł za same koszty przesyłki. Ten z LM polecasz? Ma tylko być z tego tungowca? Zizi wyceń sobie szybko u nich na stronie Jjana, ja olejowałam tym: Olej 3v3 naturalny To nie jest czysty olej tungowy, ale na bazie tungowego. Pewnie ma jakieś domieszki ułatwiające penetrowanie i dzięki temu dające lepszą trwałość. Ja nie zamierzam przygotowywać jedzenia bezpośrednio na blacie (np. wałkować ciasta czy kroić warzyw), dlatego nie przeraża mnie, że to olej przeznaczony do parkietów. W przeciwnym razie wzięłabym jakiś 100% naturalny, czysty tungowy lub lniany, ale ze świadomością, że na pewno powierzchnia będzie sprawiała więcej kłopotów. A tak w ogóle to jeszcze 2-3 lata temu w składzie oleju do blatów z ikei była domieszka tungowego. Ponoć był nie do zdarcia. Ale jak w przypadku wielu innych rzeczy (np. blaty, które kiedyś były drewniane, dzisiaj są wydmuszką obłogowaną drewnem), po prostu dziadzieją. Tutaj jest świetny wątek na forum o nożach , o tym, jak panowie olejują deski do krojenia. Hardcore! Jednak najlepszy dedykowany do blatów to OSMO TOP OIL do blatów http://www.osmo.com.pl/pl/top_olej_do_blatow_kuchennych.php Gdzieś dziewczyny pisały, że u nich jak się coś postawi mokrego na dłużej to ciemne plamy zostają. U mnie nic absolutnie, a nie dbam jakoś szczególnie. Ja czasami coś na blacie bezpośrednio robię, odkładam jedzenie, więc jak dla mnie to MUSI być olej do blatów dedykowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Do BUWu (właściwie do tej galerii) wybieram się od baaaardzo długiego czasu Dopisz to do listy must be seen. Pójdziemy razem. Tylko urlop chyba będziesz musiała wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Hej Dziewczyny Reni - wiesz, że ja musialam ten magnes specjalnie na allegro kupić. W żadnym stacjonarnym nie umiałam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dopisz to do listy must be seen. . Narendii świetne określenie - bo moja lista must be już pełna to założę drugą must be seen/soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Znalazłam woal Reni:cool: dzieki Ivy:D No i chyba problem okien się rozwiązał Magda ile zakładu dałaś? 20 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 20 cm i na dole nie wszywałam nic usztywniającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 20 cm i na dole nie wszywałam nic usztywniającego a możesz fotkę tego zakładu wstawić, albo na PW przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 tylko, że moje nie wiszą teraz - ale u Reni wiem gdzie są zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) tu coś widać http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174794-Nasz-domek/page2 a jeszcze wiem, ze miała zbliżenie - jak znajdę wkleiję - chyba, ze się Reni sama zjawi tu coś widać http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174794-Nasz-domek/page12 Ziz - tyle ostrzegam...jest dużoooooooo prasowania :/ Edytowane 12 Października 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 a zakład będzie widać? bo on mnie najbardziej interesuje:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Magda podaj nr postu na którym widac to zbliżenie, bo mnie stale odsyła na stronę nr 2 gdzie nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 w 1 linku nr #21 czyli pierwszy post w 2 linku #234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Znalazłam:) Bardzo elegancko to wyglada:rolleyes: a co do prasowania, nie znoszę tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 helloł ja jestem ale zmęczona, właśnie olejowałam podłogę w łazience i masakra, muszę wyszlifować aby zrobic jeden koloryt, bo tam gdzie oleju nawaliłam kiedyś to nie zejdzie, umyłam też witrynę w jadalni, bo jej nie myję na święta, zmęczyłam się, jeszcze chciałam fugi ale juz ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts