jjana 12.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Reni w W-wie też ciepło, ale widziałam kilka osób w rękawiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 dlatego my dziś na dworze - młody na biegowym ja za nim na nogach:) prawie 12 km zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 pogoda była piękna, jutro też tak i kawkę na tarasie wypiję, trzeba pożegnać lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A ja siedziałam w sali w oknami wychodzącymi na mini - park. Z dużych drzew spadały żółte liście, widziałam je kątem ok i wyglądały jak... śnieg U nas meble z tarasu i altany schowane tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 jjana tez studiujesz? ile masz latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.10.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Reni ja podyplomowo. "Normalne" studia skończyłam 9 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 W Tarasach zawsze taki ruch, dlatego nie cierpię tam chodzić. Najlepszy jest Wola Park Reni lepiej mieć czysto jak w muzeum niż jak w muzeum = co krok to dziwniejszy eksponat wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 zizi tak jak mówiłam przesadzasz, jest bardzo ok, i ja bym dała tanie viviany białe lub szare na boki, było by idealnie, jedyne co mnie osobiście denerwuje na fotkach to te kwiaty, zwłaszcza na stole jadalnianym, i ten stół to bym przesunęła bardziej na środek chociaż 40 cm, teraz tak wciśnięty pod okno, naroznik za tę cenę czad:jawdrop::jawdrop: zajebiscie wygląda, stolik kawowy bajka ale tak sobie myślę w jakim stylu idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.10.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Wiem, ale ja tylko przy okazji - z dworca blisko Dziś ochoty na zakupy jednak nie miałam. W szpilkach źle się chodzi cały dzień Po godzinie wyszłam, ale Grazię kupiłam - może jutro do Orsaya wejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 a zamiast tego kwiatka na stole daj 4 krzesło, to moje oko męczyło:) poza tym ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jezu a u mnie dziś 8 stopni było, a maż dał mi robotę, wyładowywanie dachówki z przyczepki, bo przypomniał sobie w pore, że na drewutni przydałoby się dach ułozyć przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 i czego się obawiałaś ZIzi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 no właśnie nie wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 zizi tak jak mówiłam przesadzasz, jest bardzo ok, i ja bym dała tanie viviany białe lub szare na boki, było by idealnie, jedyne co mnie osobiście denerwuje na fotkach to te kwiaty, zwłaszcza na stole jadalnianym, i ten stół to bym przesunęła bardziej na środek chociaż 40 cm, teraz tak wciśnięty pod okno, naroznik za tę cenę czad:jawdrop::jawdrop: zajebiscie wygląda, stolik kawowy bajka ale tak sobie myślę w jakim stylu idziesz? a ja tu dzis z Magdą uradziłam, że woal od Ciebie zmałpuję a Ty mi z vivianami radzisz:) Reni jak przesunę stoł, to z narożnika TV bedzie przyslaniał i mąż nie bedzie nic widział Kwiatek specjalnie do zdjec postawiłam, zdjęłam z parapetu:yes:ale wrocił tam już dziś, na swoje miejsce:yes:Mówisz, że stolik kawowy super - a ja chce go wywalić, córa mi go dojechała. Krzesła przy stole są do wymiany, dywan też. Co do stylu - nie mam pojecia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ja Ci vivany też radziłam jako 1 opcję...bo wiem ile razy w roku ten woal wisi - tyle prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 woal moze być, ja mam na jesień i zimę woal a na lato zasłony lub gołe okna, róznie, lubię ciągle zmieniać, to jedyna rzecz którą zmieniam twój stolik mi sie bardzo podoba, Efilo ma podobny ale w kwadracie zaoblonym, no z tym kwiotkiem do zdjęcia to dałaś czadu, ja lubię kwiaty ale 1 lub 2 to max a nie w kazdym oknie i na kazdym meblu, wtedy kiczem mi powiewa, takie skojarzenie z kwiatami w blokach, wszędzie stały, nawet w kuchni nad okapem:eek::eek:, dywan bym widziała taki motyw jak ma Jjana, jakieś geometryczne wzory i nie jasny , raczej z szarej, czarnej palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 12.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 pamietam, że te viviany w ikeii nie rzuciły mnie na kolana, ale na pewno lepsze od lill będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 co do stylu podejmij decyzję, bo teraz sofa i stolik nowoczesna ale lustro już nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 jeszcze są fajne moim zdaniem i dużo mniej do prasowania w liroju albo castoramie taki grubszy woal 150x245 w różnych kolorach nazwa" Diana. Nie jest w ogóle błyszczący - raczej taki gruby woal a na pewno o niebo lepiej do prasowania niż woal na taśmie. Mam zamiar kupić i po 4 na okno powiesić w zależności albo na boki albo nie wiem jak cena ok 23 zł ale za 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.10.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zizi popatrz też w Ikei na białe tkaniny na metry - ja len mam z metra. W Ikei kupiłam też zasłony z pokoju córki - białe, grubsze sporo niż Viviany, z takimi grubszymi nitkami co 30 cm. Bardzo fajne. Ok, idę spać, bo wstaję o 4.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts