Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom lubi zmiany

jjana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 735
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja też bym dała, tylko chyba bardziej z boku. Mam wrażenie, że na zdjęciu taśma jest przyłożona na krawędzi podłokietnika, ale na górze, tak, że teoretycznie, ktoś, kto kładzie rękę na oparciu, dotyka gwoździków - czy mylę się? Wg mnie one powinny być poza zasięgiem ręki, tzn. ręki swobodnie opartej na fotelu. Wytłumaczyłam? czy namieszałam?

Ale tak poza tym dużo zyskują z gwoździkami.

Cytat
Chyba źle będzie wyglądał szew, a 5 cm niżej listwa.

A 1 cm pod szwem?

Cytat
Masz czas na malowanie czy okna Cię pochłaniają?

Przy samych oknach niewiele robię, no ok, jutro będę je myć. Pochłania mnie sprzątanie bałaganu po wszystkim. I dzieci orbitujące. Do malowania trzeba mieć spokój, ale może znajdę czas w 2 połowie tygodnia. Chyba że... pochłonie mnie malowanie biblioteczki! :)

jjana napisał:
Zizi szkoda, może następnym razem. Często bywasz? Zobacz w sklepach co masz do zobaczenie, to nam opowiesz

czesto nie bywam, bo wymiguję się od szkoleń jak tylko mogę:yes: niestety tym razem się nie udało i muszę jechać :(no nic jakoś przeżyje, zrobiłam już liste sklepów, które musze obowiązkowo zaliczyć:DDoszły dziś do mnie zdjecia z allposters:cool:i przyznam, że jestem kolejny raz b. zadowolona. Zamawiałam reprodukcje i przyszły na grubym fotograficznym papierze:yes: Jutro mam zamiar zawieść je do oprawy:wiggle:

Jjana nie wiem, co masz za zmartwienia na głowie, ale zostawiam:hug:i mam nadzieję, że się kiedyś w stolycy jednak spotkamy:yes:

Zizi, ja w stolicy będę teraz bywać mniej więcej co 2 tygodnie. Ja z kolei na szkolenia chętnie jeżdżę. Tak mi ich brakowało, że na podyplomówkę poszłam :)

A ja widziałam dzisiaj jak może być oprawiona ta grafika, którą kupiłam tydzień temu. Przejeżdżałam obok tej mini - galerii i zobaczyłam podobne. Może podjadę w tym tygodniu, ale absolutnie nie mam czasu do piątku.

najważniejsze że pomysł masz, a to podstawa;) ja wszystkie 3 zamówione zamierzam oprawic tak samo, bo będą wisiały obok siebie, wiec nie poszaleję;)

no ja tak czesto nie wyjeżdzam na szkolenia, jeszcze jak człowiek był młodszy to chciało się jeździć, a teraz:P tym bardziej, że wiem że na tym szkoleniu niczego nowego się nie dowiem:bash: