Nesska 17.10.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Nesska, jak raz wymienisz to się nauczy Ja znam b. niewielu facetów, którzy się na tym znają. A może nawet żadnego. Nie uważam więc, żeby musieli decydować. Wyrazić opinię - proszę bardzo. Mój mąż już się przyzwyczaił i mówi, że ostatni krok należy do mnie. Uważa chyba, że ja zrobię to lepiej i już. Potem i tak słucha pochwał, bo robi coś co ja wymyśliłam, a wszyscy się zachwycają jak mu super wyszło A pokażesz te szafki? Może nie jest tak źle. Dałam się namówić tylko dlatego, żeby coś po jego myśli też było w końcu to nie tylko mój dom ale już się nie dam nabrać. Najlepsze jest jak wybiję mu coś z głowy, zrobimy po mojej myśli a on później twierdzi, że sam na to wpadł Taki typ.... Tragicznie to nie wygląda ale nie o taki efekt mi chodziło chciałam wysokie, smukłe szafki bez tych koron (kolejna rzecz na która się niepotrzebnie zgodziłam, pomijając fakt, że chciałam białe białe a mam białe żółte no nic trzeba drugi dom stawiać ) Edytowane 17 Października 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nesska, tragicznie nie jest. Nie czepnęłabym się, gdybyś nie zwróciła uwagi Ale te wysokie są z samej natury smuklejsze. A okap jaki masz? Chcę taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Okap Amica modelu niestety nie pamiętam, był tani i się nie 'palcuje' fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jak tani, to biorę W takim razie poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 beże i brązy to już bardziej nowocześni u mnie to króluje wściekły pomarańcz, niebieski, mocny fiolet, czerwień na ścianie w każdym pomieszczeniu inny kolor (to nic złego, ale to się w ogóle nie łączy, np z pomarańczowego przedpokoju patrzysz na otwarty salon z czerwoną ścianą, srebrnymi kwiatami i jeszcze czymś innym ). Nie wiem kto wymyślił, że biały to w szpitalu, chyba na filmach, ja zazwyczaj widuję zielony albo rozbielony różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Najbardziej to mi się fiolet podoba Taki w różnych odcieniach. Byłam w czerwcu w szpitalu przez 3 dni. I jedynie łazienki były białe lub szare. Reszta - zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Women mój mąż akurat białe szafki lubi i rozważaliśmy tylko różne odcienie bieli Białe szafki wzbudzają jednak zdziwienie nieml wszystkich odwiedzających. Bo to takie "niepraktyczne". Skąd ja to znam nie zapomnę miny mojej znajomej po odwiedzinach u mnie i zobaczeniu kuchni "" o matko ale tu biało "" my też tylko jasne- najciemniejsze to dębowe drzewo. Miałam podłogi coś ala mahoń w mieszkaniu....mazaje, smugi i kurz non stop widać. A najśmieszniejsze hasła to jak ktoś widzi białą kuchnię " kto to będzie sprzątał" Nesska oglądam Twoje szafki i fotki i dopiero ja 3 razy przeczytałam to widzę, że coś Ci przeszkadza....bez czytania jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Magda właśnie! Podobno biała to się strasznie brudzi Wenge już chyba mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jjana fiolet to ulubieniec teściowej..ale łączy go ze złotem, starą zginą zielenią i pomarańczą w jednym pokoju...ależ zmęczona od niej wracam optycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jakbym miała drugi raz robić to tak samo - jasne meble, szaro-białe panele/podłogi.... nic co w czerwień/mahoń itp.Teraz można swobodnie siedzieć przed tv i nie robić wzorków na kurzu....a odkurzam codziennie od zawsze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja wystroju też bym nie zmieniała. Jedynie olejowane podłogi mnie kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 to mnie też...i okien nie umiem przeżyć - ale się przyzwyczaić muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Magda bo z tymi szafkami wszystko ok tylko nie są takie jakie ja bym chciała mieć.... Ja mam podłogi olejowane też za namową m (kurczę niedługo się okażę, że wszystko jest tak jak m sobie wymyślił- chyba jestem za miękka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jakbym miała drugi raz robić to tak samo - jasne meble, szaro-białe panele/podłogi.... nic co w czerwień/mahoń itp. Teraz można swobodnie siedzieć przed tv i nie robić wzorków na kurzu....a odkurzam codziennie od zawsze:yes: A ja odwrotnie miałam jasne podłogi i meble więc zrobiłam ciemne i ciągle sprzatam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kupiłam dziś ramkę na grafikę. http://i2.fmix.pl/fmi2515/287420d80002caa55260155a/zdjecie.jpg Magda ten materiał jest jednostronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.10.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 super ramka:) iealnie pauje do grafiki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 patrze na ramkę i zapomniałam na amen, że miałam zawieźć swoje zdjęcia do oprawy:mad: wszystko przez ten nawał pracy w robocie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Zizi, ja przez ten nawał też nie miałam czasu podjechać. A dziś przejeżdżałam obok tej galerii, w której kupiłam grafikę, a na wystawie są inne oprawione w te ramy. Myślę sobie: po co będę szukac jak to wygląda cudnie. Pani mi odkleiła tamtą grafikę i sprzedała samą ramę. Chociaż te pozostałę obrazki też mnie kuszą I w dodatku zapłaciłam za nią 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jjana świetnie to wygląda - taka delikatna i te ciemniejsze tło na bokach - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.10.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Też mnie zachwyca Zbieram na kolejne Magda odpisałam Ci, że materiał jest jednostronny, widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts