jjana 06.10.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Diano, dziękuję Sama myślałam o zrobieniu tych kulek na święta, ale nie wiem na czym je nawijać - bo chciałam małe. Luizo, galeria jest malutka - tylko to, co na zdjęciach. Więcej ma być jak dostaniemy zdjęcia od fotografa, ale czekamy już 1,5 roku To co jest teraz to profesjonalne sesje, nasze - przed narodzeniem córki, w ciąży i już z nią. Muszę też w końcu wywołać jakieś nieprofesjonalne. Jak chcesz to zrobię tę galerię z bliska. A lampy z serwetek i mnie zachwycają. Ta czarna byłą ekstra. Latem chciałam ją powiesić w salonie - wtedy Karlstad był w białym pokryciu. Wtedy byłoby czadowo Muszę namówić mamę na serwetki lub czymś je utwardzić, ale nie bardzo mam pomysł czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Muszę namówić mamę na serwetki lub czymś je utwardzić, ale nie bardzo mam pomysł czym. Może lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No właśnie, może spróbuję. Białą lampę malowałam farbą, ale chyba jakąś zwykłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) To już u siebie pokażę przemianę komody. Zwykły Rast z Ikei kupiony 9 lat temu. Teraz przeżywa swoje trzecie życie. Na poczatku sosnowy, później pomalowany na biało, a teraz czarny. Było tak: http://i1.fmix.pl/fmi749/5357ebb4000f4d5152519b23/zdjecie.jpg A jest tak: http://i1.fmix.pl/fmi1241/5323ef5b0018f32a52519a1f/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1681/ab23fddb002b856d52519a35/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi137/1d7a6ce600198e6c52519a4a/zdjecie.jpg Edytowane 6 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 (edytowane) Piszę sama ze sobą, ale potrzebuję Waszej rady odnośnie korytarza górnego. Potrzebuję tam dużego lustra - na ścianie między garderobą a łazienką (po prawej stronie). Chciałam takie w lustrzanej ramie, jakie ma Venus. U mnie musi być duże/70 cm. Cena u p. Agnieszki jest akceptowalna. Podpowiedzcie czy takie lustro u mnie pasuje. To korytarz http://i2.fmix.pl/fmi2462/b910c6e1000d188752519aca/zdjecie.jpg Lustro takie http://tablica.pl/oferta/lustro-w-lustrzanej-fazowanej-ramie-ID2kwa1.html (jak się pojawi Venus, to poproszę Ją o zgodę na zamieszczenie Jej zdjęć) Do tego chciałam taki plafon Czy to nie będzie za dużo? Edytowane 6 Października 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wg mnie takie lustro pasuje wszędzie. Jest piękne i uniwersalne!. Plafon - popieram i zachęcam Sama taki mam Wg mnie jego urok jest bardzo dyskretny i nie będzie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Oooo, Luizo pokażesz jak u Ciebie wygląda? Na żywo niestety nie widziałam, tylko w necie. Właśnie obawiałam się, że przedobrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dziękuję Ateno Podpytałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.10.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ateno, dziękuję za pomoc. Udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 jjana witam się w twoim wątku! Pięknie urządzone wnętrza, niektóre zestawienia bardzo nietuzinkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam Marto Nietuzinkowe? Które? Miało być domowo, przytulnie i nie od linijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A ta lampa która chcesz na korytarz dać jest śliczna i myślę że bezie pasowałaidealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Diano , coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Może zajrzy do mnie ktoś, kto podpowie gdzie kupić takie nóżki? http://allegro.pl/noga-nozka-toczona-drewniana-nogi-toczone-do-mebli-i3601769634.html Interesują mnie takie, ale za połowę ceny Muszę kupić 8. Chcę stuningować fotel i podnóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ten sam temat na wątku u AsiaZett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Lecę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jjano, fajnie, że się zdecydowałaś na swój wątek. Bardzo lubię Twój dom, a teraz będę go mogła oglądać znacznie częściej Masz wiele świetnych elementów - kolorowe meble, plakaty, dywany, kabelki w kuchni Lampa w jadalni daje obłędne światło! Sama wiesz zresztą, że to dokładnie ten klimat, który lubię Niestety w sprawie przedpokoju się wyłamię Zgadzam się z Dziewczynami, że te 2 elementy, które proponujesz to nie będzie za dużo (obydwa są rzeczywiście subtelne i ponadczasowe), boję się za to, że to za duży skręt w stronę innego stylu - może nie tyle poprzez samo lustro, co lustro + ten konkretny plafon. Niby przedpokój masz dość neutralny, reszta elementów nie ogranicza Cię jakoś szczególnie, ale patrząc przez pryzmat całego domu, nie jestem przekonana Namieszałam. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Namieszałaś, ale sprawa jest dom przemyślenia Brakuje mi też plafonu na dolny korytarz, więc ew. będzie go można zmienić Na dolny korytarz też muszę kupić duże lustro, żeby się przejrzeć tuż przed wyjściem - buty, kurtka itd. Chyba zdecyduję się na białego Hemnesa. Kabelki w kuchni - koleżanka zapytała kiedy kupimy lampy - myślała, że to oświetlenie budowlane A inna widząc białe ściany zapytała kiedy malujemy, bo myślała, że to pokład. W wakacje znajomi widzieli u nas białego Karlstada i powiedzieli, że u nas tak "biało". I oczywiście pytali jakim cudem utrzymujemy to przy dziecku. Drop pokaż swój dom, bo ostatnio nam dawkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja już trochę wypadłam z obiegu jeśli chodzi o temat lamp (skompletowałam wszystkie:)), także ciężko mi coś zaproponować w zamian. Ale może coś wyszperasz jeszcze No a przede wszystkim to wiesz - rób jak sama czujesz Kabelki w kuchni - koleżanka zapytała kiedy kupimy lampy - myślała, że to oświetlenie budowlane A inna widząc białe ściany zapytała kiedy malujemy, bo myślała, że to pokład. W wakacje znajomi widzieli u nas białego Karlstada i powiedzieli, że u nas tak "biało". I oczywiście pytali jakim cudem utrzymujemy to przy dziecku. Haha, dobre. Nas niedawno odwiedziła babcia męża, spodziewałam się, że też jej się nie spodobają białe ściany, ale o dziwo powiedziała, że bardzo ładnie i jasno. I że dzięki bieli wydaje się, że mieszkanie jest dużo większe niż naprawdę jest PS Już ładuję właśnie fotki salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 jjana ile razy my słyszeliśmy kiedy malujemy, bo biało jak w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts