jjana 29.10.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Zizi znalazłaś cos ciekawego w W-wie? Ja byłam w niedziele w TK Maxie i też widziałam ładne koce. Oczywiście nie tak piękne jak ten mój Reni tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ach, Jjana, miałam Ci napisać, że najpierw bardzo Ci współczuję malowania drzwi, ale potem to bardzo Ci ich zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Luizo, mąż się przybiera jak nie powiem kto do czego W listopadzie go jednak zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.10.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 oj nieładnie dziewczęta, że ja się tak późno dowiaduję o takich frykasach z hameryki, oj nieładnie:no: Ej No reni. Przecież ty byłaś przy tym jak pisałam , ze jak ktoś cos potrzebuje, to nie ma problemu, mogę wysłać. Nikogo na pw nie zachęcałam. Dziewczyny mnie poprosiły, tak jak i ty mogłaś... Pytałaś o KA, dwa razy ci odpisywałam, a z twojej strony ciszaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Zizi znalazłaś cos ciekawego w W-wie? Ja byłam w niedziele w TK Maxie i też widziałam ładne koce. Oczywiście nie tak piękne jak ten mój Niestety plan szkolenia był tak napięty, że na sklepy nie miałam czasu:( Udało mi się dojechać jedynie do Złotych Tarasów, ale tam nic nie kupiłam. Stamtąd doczłapałam się do TK Maxxa gdzie zbiłam z hukiem pokrywkę od szklanej bombonierki:sick:. Z wyrzutów sumienia znalazłam i kupiłam inna bombonierę i stojak na papier toaletowy Mam bzika na ich punkcie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Reni potwierdzam, to ja napisałam do Silver (zachęcona Jej słowami, że "nie ma problemu") i poprosiłam o zakup. A Jej się chciało szukać nawet 3 koców, co pozwoliło nam podzielić koszty wysyłki na dwie osoby. Jestem też Jej bardzo wdzięczna za to właśnie, że Jej się chciało. W dodatku w międzyczasie wypatrzyłam piękne lustra i może kiedyś jeszcze Silver poproszę Zizi ja w niedzielę widziałam piękne ozdoby świąteczne w TK Max, ale nie miałam czasu na dokładne oglądanie. Będę w listopadzie to popatrzę jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zizi ja w niedzielę widziałam piękne ozdoby świąteczne w TK Max, ale nie miałam czasu na dokładne oglądanie. Będę w listopadzie to popatrzę jeszcze. a wiesz, że nie zwróciłam uwagi na ozdoby:confused: tak się zdenerwowałam pobiciem tej szklanej pokrywy, że jak najszybciej chciałam stamtąd wyjść albo zapaść się pod ziemię:sick:w temacie ozdób świątecznych, przejrzałam dziś na stronie Almi Decor zawartość zakładki Xmass:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jjana, Silver piękny kocyk ja chyba kupię koce moim futrzanym maluchom od Dejwida jakiegoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ej No reni. Przecież ty byłaś przy tym jak pisałam , ze jak ktoś cos potrzebuje, to nie ma problemu, mogę wysłać. Nikogo na pw nie zachęcałam. Dziewczyny mnie poprosiły, tak jak i ty mogłaś... Pytałaś o KA, dwa razy ci odpisywałam, a z twojej strony ciszaaaaaa. Jezusie laski ja jak najbardziej żartowałam, wiem , wiem , ze możesz to i tamto wysłać i bardzo to doceniam, ja tak na żarty, serio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ej No reni. Przecież ty byłaś przy tym jak pisałam , ze jak ktoś cos potrzebuje, to nie ma problemu, mogę wysłać. Nikogo na pw nie zachęcałam. Dziewczyny mnie poprosiły, tak jak i ty mogłaś... Pytałaś o KA, dwa razy ci odpisywałam, a z twojej strony ciszaaaaaa. wiem ,wiem, odezwię się, nic się nie bój, ale ja już KA kupuję 2 lata, nie będę doopy zawracać jak nici z tego:hug: ciągle jednak co innego wypada, to talerze , teraz sztućce, no ciągle coś, widać tyle rzeczy mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Reni, ufff KA ja też bardzo chętnie, ale jeszcze nie teraz Venus, jakiego Dejwida? A W TK Max byłaś? Już z reniferami koce są Zizi, śliczne te na Almi. Ja wpadłam do TK jak po ogień, ale teraz zamierzam posiedzieć dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Venuska:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Zizi, jeszcze Ci napiszę, że zbieram teraz na ikonę, którą chcę kupić w tej małej galerii. Chciałam obraz Izy Staręgi, ale niestety osiągnął cenę KA w Stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a droga ta ikona? pewnie tansza od obrazu:yes: a ja oddałam do oprawy te trzy foto, które kupiłam na allposters, odbieram 8.11 no i trochę mnie zaboli, bo wyszło ponad 500zł za 3 sztuki, ale ciiiiiii bo mąż mnie zabije:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To moja ikona będzie chyba tańsza Jednak nawet nie wiem ile Rzeczywiście Cię zaboli. Ja za tą swoją ramkę a passpertou zapłaciłam 80 zł, a mała nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 To moja ikona będzie chyba tańsza Jednak nawet nie wiem ile Rzeczywiście Cię zaboli. Ja za tą swoją ramkę a passpertou zapłaciłam 80 zł, a mała nie jest. nie dobijaj mnie:(dopiero jak oddałam do oprawy to pomyślałam o Twojej ramce i się wkurzyłam na siebie. Mam nadzieję, że jak zwykle będę zadowolona z ich usług, biedniejsza ale zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie będę dobijać! Na pewno będzie Pani zadowolona! Ja ostatnio robię się chyba jakaś oszczędna - skąpa jeszcze nie jestem Chociaż wczoraj wydałam na dentystę sporo więcej niż Ty na ramki I jeszcze efektu leczenia mi nikt nie zagwarantuje, a buzię mogę otworzyć tylko trochę. Wolę ramki za 500 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ja jutro miałam mieć dentystę i pewnie też bym zostawiła parę zł, ale moja pani dr wyjeżdza i wizyte przesunęłyśmy, także chwilowo bede do przodu;) pocieszam się, że w tym roku nie będe wiecej nic oprawiała:rolleyes: a teraz uciekam:bye: jutro zajrze do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.10.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.10.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts