jjana 04.11.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Magda, zobacz, ta tkanina wychodzi różnie w zależności od światła. Na pewno jednak nie jest tak biała jak Jupiter, ale strukturę ma świetną. http://i3.fmix.pl/fmi2977/e8bca9c100137c0b5277e1a5/zdjecie.jpghttp://i1.fmix.pl/fmi2891/2fb6ac2000113e1f5277e14c/zdjecie.jpghttp://i3.fmix.pl/fmi267/0b5942df0003dcee5277e0fb/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Jjana dziękuję :* powiem Ci, że jedna i druga na fotkach bardzo ładna - zamówiłam próbki jupitera i tej cotton w innym kolorze żeby zobaczyć strukturę. Obie ładne - co jedna to ładniejsza. Jeszcze zobaczę po raz 101 Twoją galerię, przyjdą próbki i zamawiam. Dzięki za pomoc! + w sumie będzie na tle szarej ściany, szarego blatu, okna brąz - wydaje mi się, że cotton da radę przy tym szarym "towarzystwie" być śnieżną bielą..ale poczekam na próbki. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tak jak zadeklarowałam, mogę podesłać swoją próbkę. Ja mam też taką lekko niebieską - też cudna. Chciałam na zasłony, ale za drogo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jjana - nie ma potrzeby przekonuje mnie na tak fotka Twoja na tle Twoich szarych zasłon tej cotton. Na próbki poczekam z czystej ciekawości - może akurat jeszcze co innego wpadnie w oko. Zamówiłam 3x na 3 osoby i różne adresy. Błękit piękny - na zasłony boskie...cena poza zasięgiem moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja zamówiłam też tych próbek maksymalną ilość (na jedną osobę) i niestety mnie rozczarowały. Na dekorii mają też pokrowce na nasze kanapy. Też niestety drogie. Widziałam u Reni propozycję tego regału z I. dla Ciebie. Moim zdaniem regał świetny. Podobny do tej mojej szpitalnej szafki. Zastanów się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jjana tylko o te miejsce chodzi - obfocę gdzie mam jedynie luz... na prawdę mam mało miejsca.Chociaż projekt nic nie odda - ale widać jak wąsko - jedynie na przed schodami między drzwiamihttp://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lucernie-p-ver-2/mfbd1fac15ed25 Chociaż tak się zastanawiam - sypialnia będzie do wymiany, ma być typowo skandynawska - może tam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Na projekcie nie widzę jak masz ustawione. A kuchnię masz oddzielną czy łączoną z jadalnią i salonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 kuchnia łączona - zabudowa U - nie ma wyspy ani nic - całość otwarta, stół dosunięty do okna i zaraz 30 cm od okna zaczyna się karlstad.Kominek jest przy oknie tarasowym a dalej tv i szafka pod i zaraz schody.Ustawienie prawie jak na projekcie.Szału niestety nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Musisz zrobić zdjęcie, bo aż takiej wyobraźni nie mam Ja mam dom budowany przez kogoś, ale nie narzekam. Salon też super ustawny nie jest, ale to przez kominek. Gdy do nie było (stawialiśmy sami, tzn. projektowaliśmy) było dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 o mam jakieś fotki - jedyne wolne ściany to te przy klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]222500[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]222501[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]222502[/ATTACH] nie wiem czy nie zmniejszyłam za bardzo... zaraz spr co się wklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Widzę dwie wolne ściany Pomiędzy kuchnią a drzwiami i pomiędzy dwoma parami drzwi. Na tej dłuższej wolnej ścianie moze lepsza byłaby konsolka niższa i dłuższa ? Chociaż to szklane od Reni też fajne. Jak chcesz iść w Skandynawię to pasuje. Fajnie przyciągałoby też wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 konsolka będzie na tej krótszej z lustrem.Inspiracje kiedyś Diana wkleiłam to zapisałam i stolarz zrobi.Na dłuższej raczej myślałam o obrazie - bo jak stół się rozłoży to niestety konsolka byłaby niebezpieczna.Chociaż kusi mnie zrobienie rynienek dwóch i zamiast obrazów powieszonych to oparte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ogólnie coś muszę "ocieplającego" bo na razie jak tak patrzę to tak hmm za "nowocześnie" nieprzytulnie... tak widać, że nie do końca.Nawet kontakty nie te bo zmieniane po 10 razy przez elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tam obok kontaktów? Na zdjęciu wygląda jakby stół był sporo oddalony od tej ściany. Ja mam te rynienki z I. w przedpokoju. Magda, jak zrobisz dębowy stół, kupisz fajne krzesła, dodasz obrazy i koiecznie jakieś meble: konsola, witryna to zrobi się cieplej. A o dywanie myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 hmm jest miejsce na coś wąskiego - taką 30stkę maks.muszę tasmę na podłogę przykleić i popróbować przez kilka dni.Jesteś zadowolona z tych rynienek? obrazy się nie przewracają chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tak, bo to fajnie wygląda. Nie przewracają się, a jeden jest duży - w tej największej ramie z I. Teraz nastawiam się na kompletowanie obrazów i grafik, żeby zrobić sobie galerię na ścianie obok kominka w salonie. Teraz kupię chyba ikonę. Chociaż właśnie przelewam 200 zł zaoszczędzone na ikonie prawnikowi za napisanie pozwu/odwołania. W tym tempie to ja nigdy nie skompletuję tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jjana ale u Ciebie już dużo jest - u mnie nic, Wielkie zero - i brakuje mi tej "lekkości" i pewności w podejmowaniu decyzji, którą Ty pewnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.11.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jakby mój mąż przeczytał o tej pewności to by się uśmiał. Zawsze chodzę, przymierzam, wyobrażam sobie Historię z Karlstadem znasz Dużym komplementem było dla mnie jak koleżanka stwierdziła, że moje zdjęcia wyglądają jak z amerykańskiego zdjęcia. Każdą decyzję przypłaciłam huśtawka nastroju Ja uważam, że takie konsole/witryny/pufyskrzynie ocieplają wnętrze. Nie dla mnie wnętrza nowoczesne i minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Magda a co to za kolor ścian ? jaka farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts