diana_teresa 30.12.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Super lustro i nadal podziwiam drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 30.12.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Silver dziękuję. KA w USA kosztuje ponad połowę tego co u nas. Sama się zastanawiam, bo mój Zelmer zaczyna odmawiać posłuszeństwa. Diana dzięki. Drzwi rzeczywiście nie te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.12.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jjana nie wiedziałam, że te hemnes takie wielkie.Super wygląda - pasuje do drzwi ( po przemalowaniu drzwi wnętrza jakby całkiem nowe - ile kolor dobrego robi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 30.12.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 To jedno z luster, które musiałam kupić. Muszę jeszcze drugie takie na górę, ale dopiero jak schudnę Moim zdaniem to lustro dużo lepiej wygląda w domu niż w sklepie. I ociepla też wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jjano, chyba w świątecznym zabieganiu nie dotarłam do Ciebie z życzeniami... Przepraszam! Witam się więc noworocznie i życzę Ci wszelkiej pomyślności! A propos KA, ponoć jednak lepiej jest mieć bazę wykonaną na rynek europejski (chodzi o rodzaj napięcia w gniazdkach, urządzenie powinno mieć parametry kompatybilne z siecią), natomiast dokupowanie akcesoriów, dostawek tylko w USA, właśnie ze względu na cenę. Dla mnie ten rozdźwięk cenowy jest po prostu absurdalny! To pisałam ja, członkini klubu wzdychających do KA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Luizo, a ja w tym czasie wpisywałam się u Ciebie Dla mnie absurdalne są te ceny. W Polsce - 2700, sprowadzany ze Stanów - 1500. No absurd. Nigdy nie zapłacę za KA 2700 zł - naprawdę nie jest tyle wart.Wolę już Zelmera za 300 zł i trzymanie go w szafce. KA bez przystawek dodatkowych to naprawdę tylko mikser. Ja Zelmera używam od 8 lat, piekę naprawdę dużo. Z KA nie będzie to ani lepiej ani szybciej. Ilona właśnie napisała, że Jej mąż kupił teraz w Stanach KA za 220 dolarów - 660 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Luizo, a ja w tym czasie wpisywałam się u Ciebie Pisałyśmy do siebie w tym samym czasie Jjano, pytanie techniczne: z czego macie wykonaną listwę wzdłuż schodów? I jak to jest zrobione, że ona idealnie jest wpasowana na schody (stopnie)? Czy ona jest wycięta w zygzaki, które idealnie nachodzą na stopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Luizo, poszłam sprawdzić. Listwa jest drewniana. Z tego co widzę - najpierw zostały zamontowane trepy, a dopiero później listwa - wycięta w zygzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jjana ja również przychodzę z pytaniem odnośnie DIY komody rast. Czy mogłabyś napisać z czego masz wykonane te listewki dookoła szuflad? Kupiłam już te same rączki tylko złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Venus, to są zwykłe listewki o szer. 3 cm. Kupiłam je w sklepie z akcesoriami stolarskimi. A na jaki kolor malujesz? Ja się zbieram do zrobienie zagłówka łóżka (a właściwie całego łóżka), ale idzie mi jak po grudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jjana bardzo dziękuję przeglądałam zagraniczne tutoriale i niektórzy te listewki robią z kartonu Rast będzie ciemny brązowy z listewkami, frezowaną listwą u dołu i rączkami tymi co u Ciebie tylko nie chrom a te złoto (fajne jest, nie takie bezczelne ) Hemnes do sypialni zrobię biały z listewkami i albo z listwą u dołu frezowaną albo zostawię pierwotne nóżki ale dodam gwoździ i do tego uchwyty będą dużymi kołatkami. Łóżko też będę robić, ale u nas zagłówek i to mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Venus, zapomniałam Ci napisać, że u dołu też mamy taką listwę fazowaną. Masz już pomysł na zagłówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mam ale u nas będzie bardzo uproszczony, bo malm ma bardzo niski ten zagłówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 31.01.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jjana masz już te lustra koniczynki ??? ostatnio jak rozmawiałam z siostrą to mówiła, że są chyba w każym sklepie Ja w końcu się zmobilizowałam i powiesiłam swoje...całe szczęście, że nie dałam ich nad kominek...na tej mojej dużej ścianie prezentują się OK...tak jak Ci pisałam moje są dość duże ale mnóstwo jest mniejszych w sklepach. Można je też kupić w zestwach. Powiesiłam je tak: http://i1.fmix.pl/fmm1043/43df20660005a5fe52ebbcc0/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 31.01.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) tu jeszcze dla porównania wielkości z kinkietami....te kinkiety są akurat duże ( abażury do wymiany ) http://i3.fmix.pl/fmm199/4ba6207a0000ab0b52ebbcd2/zdjecie.jpg ......pięknie mieszkasz ....... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 31.01.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Leia, dziękuję Luster jeszcze nie mam. Silver ofiarowała pomoc w zakupie. Podasz nazwę sklepu,w którym można je kupić? A może gdzieś na amerykańskiej stronie? To ułatwiłoby sprawę. U Ciebie wyglądają cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 jjana zajrzyj do mnie , właśnie dziś odebrałam ka ze stanów, chętnie ci powiem jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 tu jeszcze dla porównania wielkości z kinkietami....te kinkiety są akurat duże ( abażury do wymiany ) http://i3.fmix.pl/fmm199/4ba6207a0000ab0b52ebbcd2/zdjecie.jpg ......pięknie mieszkasz ....... piękne te lustra, są w pobliżu boskiego kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.02.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Leia, dziękuję Luster jeszcze nie mam. Silver ofiarowała pomoc w zakupie. Podasz nazwę sklepu,w którym można je kupić? A może gdzieś na amerykańskiej stronie? To ułatwiłoby sprawę. U Ciebie wyglądają cudnie! Jjana, kochana nazwę sklepu w którym moje lustra zostały kupione wysłałam Ci na priv 12 grudnia ( HD). Silver na bank zna ten sklep Ale ponoć są, bywają w większości sieciówek w których jest dział z wyposażeniem wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 01.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 piękne te lustra, są w pobliżu boskiego kominka??? ha, ha reni ....wiszą całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts