jjana 11.10.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi, a co to jest ten wydruk giclee? Zdjęcia pokazuj, nie będziemy srogie Magda reprodukcji szukasz czy zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) na razie jestem na reprodukcjach "popularni artyści" przy czym nie wiem co szukam.U mnie wszystkie ściany "gołe" *bardzo podobają mi się reprodukcje Gustawa Klimt - i dość duży wybór mają. Edytowane 11 Października 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no właśnie u nich oprawa kosztuje ja pewnie zamówię u nich konika, chyba że forumową Lui zmolestuję o nagreźmolenie takiego morskiego jegomościa Odnośnie okien, zawsze trudniej aranżuje się pomieszczenia gdzie okna nie są białe. Można z tego wybrnąć wnętrzarsko ale potrzeba wyczucia, ja wiele razy zachodziłam w głowę po co sobie tak utrudniłam, ale ciemne okna podobały nam się od zawsze i to był pierwszy pewny element w naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Lui zmolestuję o nagreźmolenie Ja nie greźmolę http://www.malawielkafirma.pl/i/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Luiza w takim razie poprosimy Cię o stworzenie wiekopomnego dzieła. Oczywiście tylko w natchnieniu i przypływie weny twórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jjana a a w przedpokoju boazeria ( czy jak to nazwać to DIY? chyba coś podobnego widziałam na blogu InteriorsPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 laski co wy z tym kolorem okien, przecież brąz ładny jest, ja mam okna teak a w środku wszystko czarne, szare i białe i mi pasują moje okna, no co wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni bo to się da spasować, tylko trudniej jak z białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni brąz jest zawsze ładny - ale warunek jeden.Okna tak zarąbiste jak Twoje i z drzewa.PCV w okleinie to wiesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni brąz jest zawsze ładny - ale warunek jeden. Okna tak zarąbiste jak Twoje i z drzewa. PCV w okleinie to wiesz:rolleyes: tak Magda zgodzę się, dlatego nie mam PCV ale nie oszukujmy się, dziesiejsze okna w okleinie są tak dopracowane, ze tylko z bliska ocenimy , czy to drewno czy plastik, albo trzeba sie naprawdę znać, laik z dalsza nie rozpozna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 qrka moje z eurocoloru - tanie nie byly, jak widzę "plastikowe" maskownice to mnie... Z drugiej strony przy zwykłych oknach takie jak np u nas małe - z podziałem to pcv jest znośny.Ale nie wyobrażam sobie jak przeszklenia są duże, okna zajmują prawie całe ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja problemu nie mam, bo można fajnie zaranżować, ale zizi to gryzie Magda - ta boazerię mąż sam robił. I chyba to właśnie na tym blogu widzieliśmy, albo było wypadkową kilku innych wykonań My mamy psa, który tam je. Już pół roku po malowaniu było tam strasznie. Na drugą stronę chcę zrobić szafę, bo teraz mnie wkurza ten wieczny bałagan w przedpokoju. Musze jednak ją jakoś fajnie urządzić, a pomysłu na razie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.10.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja mam okna białe drewniane i to jedna z niewielu rzeczy które mi się w moim domu podoba Ale faktycznie teraz robią takie okna że jak się człowiek z lupą nie przyjrzy to nie bezie wiedział jakie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja mam okna białe drewniane i to jedna z niewielu rzeczy które mi się w moim domu podoba Twoje okna wymiatają! Są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 e tam widać z daleka czy pcv czy drewno, nie po strukturze, ale po charakterystycznych wywietrznikach ja swoje pcv meranti lubię, super grają z sosnowymi parapetami ale nie ukrywam, że marzyliśmy o drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A my drewniane... wymieniliśmy. Jak kupiliśmy dom, były drewniane okna z Sokółki. Mimo, że poprzedni właściciele o dom bardzo dbali (i nadal mają do niego sentyment) to okna były w złym stanie. Po prostu przez nie wiało. Nie wiem dlaczego - zły montaż czy coś innego. Musieliśmy wymienić i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jjana ciekawi mnie jedna rzecz od kilku dni - jak wyglądała Twoja choinka i ozdoby świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi, a co to jest ten wydruk giclee? Jjana to wydruk na takim grubszym papierze. Reprodukcja jest na cieńszym papierze i bardziej śliskim, mi przypomina plakaty z kin. Kurcze ja nigdzie indziej nie zamawiałam grafik czy plakatów, tylko na all i nie bardzo mam z czym porównać... Reni no mój kolor okien mnie gryzie:mad: od jakiegoś czasu jest dla mnie nieakceptowalny:lol2:. W sumie mam podobną kolorystykę jak u Ciebie, szare, czarne, białe. Mam tez trochę fioletu co by te szarości czernie ożywić, ale w tym głównie kolorze są dodatki:) ostatnio zasłony wisiały w tym kolorze, ale zdjęłam je czym prędzej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A my drewniane... wymieniliśmy. Jak kupiliśmy dom, były drewniane okna z Sokółki. Sokółka, kuźnia talentów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi, jakich talentów? A który wydruk jest Twoim zdaniem najładniejszy? Może czegoś sobie poszukam. W weekend mam szkołę, ale wieczory w przyszłym tygodniu będę miała luźniejsze. Magda moja choinka to nie jest szczyt designu Nawet zapomniałam jak wyglądała, ale już wiem. Na pewno ozdoby czerwone i trochę złotego. dużo tego nie było. Nie wiem czy w tym roku będę zmieniać. Zawsze w okresie świątecznym mam też na stole - rozłożony lub w szklanym pojemniku taki łańcuch świetlny, z materiału - czerwony. Fajna atmosferę robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts