reni1980 11.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 zizi jak masz kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi a jakie masz podłogi - panele, parkiety? Jjana dzięki w tym roku może się na fotki załapię skoro wątek na fm jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Magda, my mamy też zawsze żywą choinkę. Myślę, że ona też robi atmosferę. I sporo ozdób porozkładanych wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Zizi, jakich talentów? A który wydruk jest Twoim zdaniem najładniejszy? Może czegoś sobie poszukam. W weekend mam szkołę, ale wieczory w przyszłym tygodniu będę miała luźniejsze. z koleżanką z pracy się śmiejemy, że tam rodzą się same talenty w zawodzie, który wykonujemy:p Jjana moim zdaniem wydruk giclee jest ładniejszy, ale droży od reprodukcji zdjęcia. Pewnie najlepsze są reprodukcje premium, ale ono sporo kosztują. U mnie okna od środka miały być w kolorze szarym, ale wycena okien przez to wzrosła o 20% - niestety nasz budżet wtedy by tego nie udźwignął, wiec wybór był prosty. Dobra nie gadajmy już o tych oknach, bo wyjdę na stuknięta, o ile już na nią nie wyszłam. Zrobię zdjęcia, wkleję i ocenicie;) Edytowane 11 Października 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni okna mam w kolorze złoty dąb, do nich drewniane parapety w takim samym kolorze.Magda podłoga to parkiet dębowy olejowany, a reszta szara terakota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zrobię zdjęcia, wkleję i ocenicie o właśnie , ale i tak uważam , że przesadzasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 o właśnie , ale i tak uważam , że przesadzasz:D pewnie tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni okna mam w kolorze złoty dąb, do nich drewniane parapety w takim samym kolorze. Magda podłoga to parkiet dębowy olejowany, a reszta szara terakota. no to ja już mówię, ze na pewno wygląda ok, czepiasz się i siedzi to w twojej głowie , to jak moja bateria w kuchni, sama nie wiem czemu jej nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zizi wklejaj foty jak zrobisz - pewnie jest wszystko cacy:) tym bardziej jak masz kolory "standardowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nienawidziłam to ja swojej łazienki przed zmianami. Teraz wchodzę bez bólu Zizi dębowy olejowany parkiet to moje niespełnione marzenie. Stchórzyłam i polakierowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no to ja już mówię, ze na pewno wygląda ok, czepiasz się i siedzi to w twojej głowie , to jak moja bateria w kuchni, sama nie wiem czemu jej nienawidzę a co Ci w Twojej baterii nie pasuje:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no właśnie nie wiem, najchętniej bym ja wywaliła bo chciałam inną i tyle, poza tym ok, pewno nawet jak na złość się nie zepsuje tak prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nienawidziłam to ja swojej łazienki przed zmianami. Teraz wchodzę bez bólu Zizi dębowy olejowany parkiet to moje niespełnione marzenie. Stchórzyłam i polakierowałam widzę, że każda z nas ma jakiegoś "konika":lol2: Jjana żałuj, ja kocham mój olejowany parkiet i w życiu bym go nie zamieniła na żaden inny:no: żałuje, że polakierowałam schody, to był błąd:yes: ale przy remoncie zdzieram lakier i olejuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dołujesz mnie A problemów z olejowaniem nie masz? Tzn. jak często musisz to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dołujesz mnie A problemów z olejowaniem nie masz? Tzn. jak często musisz to robić? o przepraszam, nie taki miałam zamiar:hug: Wprowadziłam się w 2010 roku, jak dotąd olejowałam dwa razy w 2011 i w sierpniu b.r. Oczywiście olejowałam sama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ehh u Was kosmetyka do zmiany - ja mam problem z czymś innym może sprzedam dom hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja też miałam dylemat czy olejować, czy lakierować. pamiętam jak dziś babka ze sklepu mówiła mi: lakieruje pani, lakier to lakier,a olej beeee. Wysłała do mnie jednak na pomiar chłopaka który raz dwa rozwiał moje wątpliwości i zdecydowałam się nie wiem tylko czemu do schodów nie dałam się przekonać, ale nic straconego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja olejuję tylko blat. I tak często słyszę, że taki drewniany to niepraktyczny. Zgadzam się - nie super praktyczny. Ale piękny! Nawet jak ten się zniszczy, to kupie identyczny. Magda, przejdzie Ci. zmień to co konieczne i będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.10.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ehh u Was kosmetyka do zmiany - ja mam problem z czymś innym może sprzedam dom hahaha Magda z czym masz problem???? A jak Twój piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 wczoraj przyszeł ojciec i ustawiał - odpukać alarm się nie włączał. Ja mam problem z piwnicą - chociaż nie -mam garaż w piwnicy 2.5 m pod ziemią i problem to : wjazd do niego + murki oporowe+ zagospodarowanie skarp ...zmieniane już 2 razy wszystko studnia bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts