Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom lubi zmiany

jjana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 735
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zizi, jakich talentów? A który wydruk jest Twoim zdaniem najładniejszy? Może czegoś sobie poszukam. W weekend mam szkołę, ale wieczory w przyszłym tygodniu będę miała luźniejsze.

z koleżanką z pracy się śmiejemy, że tam rodzą się same talenty w zawodzie, który wykonujemy:p Jjana moim zdaniem wydruk giclee jest ładniejszy, ale droży od reprodukcji zdjęcia. Pewnie najlepsze są reprodukcje premium, ale ono sporo kosztują.

U mnie okna od środka miały być w kolorze szarym, ale wycena okien przez to wzrosła o 20% - niestety nasz budżet wtedy by tego nie udźwignął, wiec wybór był prosty. Dobra nie gadajmy już o tych oknach, bo wyjdę na stuknięta, o ile już na nią nie wyszłam. Zrobię zdjęcia, wkleję i ocenicie;)

Edytowane przez zizi1978

Reni okna mam w kolorze złoty dąb, do nich drewniane parapety w takim samym kolorze.

Magda podłoga to parkiet dębowy olejowany, a reszta szara terakota.

no to ja już mówię, ze na pewno wygląda ok, czepiasz się i siedzi to w twojej głowie , to jak moja bateria w kuchni, sama nie wiem czemu jej nienawidzę:mad:

Nienawidziłam to ja swojej łazienki przed zmianami. Teraz wchodzę bez bólu :)

Zizi dębowy olejowany parkiet to moje niespełnione marzenie. Stchórzyłam i polakierowałam :)

widzę, że każda z nas ma jakiegoś "konika":lol2:

Jjana żałuj, ja kocham mój olejowany parkiet i w życiu bym go nie zamieniła na żaden inny:no: żałuje, że polakierowałam schody, to był błąd:yes: ale przy remoncie zdzieram lakier i olejuję:D

ja też miałam dylemat czy olejować, czy lakierować. pamiętam jak dziś babka ze sklepu mówiła mi: lakieruje pani, lakier to lakier,a olej beeee. Wysłała do mnie jednak na pomiar chłopaka który raz dwa rozwiał moje wątpliwości i zdecydowałam się:) nie wiem tylko czemu do schodów nie dałam się przekonać, ale nic straconego:lol2: