daga88 06.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam, mam prośbę o porady oraz pomysły jak przebudowac i rosmieścic w miejscu starego garażu - łazienke, kuchnie z jadalnią i salonem (chyba 3w1). Tam gdzie jest szare tło nie ma nic, chciałabym dobudowac tam korytarz z klatką schodową i wyjśc ze wszystkim na zewnatrz, Ponieważ mieszkamy teraz na dobudówce nad garażem. (zdjęcie drugie) Ale wejście niestety jest wspólne z rodziną.... nie ma to jak osobno Tak więc proszę o poradę. z góry dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie w pomocy. ps. przepraszam za nieumiejętności w rysowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nic nie rozumiem z tego co napisałaś.Jeśli mieszkacie na górze to muszą być gdzieś schody które nie są zaznaczone.Bez dokładnych wymiarów też nic się nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga88 06.10.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 klatka schodowa i wejście główne na zewnatrz są u rodziny tam gdzie są drzwi na I piętrze będzie zamurowane, i wejście do nas byłoby osobne na parterze i klatka schodowa której nie ma jeszcze.... chodzi mi głównie o pomysł na ten parter, jak zrobic by było dobrze.... bo nie mam pomysłów. Ja wiem że bez specjalistycznego projektu się nie obędzie.... ale chodzi o pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 06.10.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 bez dokładnych wymiarów i zaznaczonych pionów trudno cokolwiek doradzić, ale przykładowo, to jakoś w taki sposób: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts