mateuszkl 10.08.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 na dole tylko w pokoju panele zwykle ale podklad pod ogrzewanie podlogowe a na gorze w pokojach panele w lazience plytki - wiadomo no i w pralni (dawna garderoba) tez plytki. Też w spiżarce pod schodami nie mamy ogrzewania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walecpio 11.01.2015 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 WitamWłaśnie zamówiłem projekt Amazonaka i chcę jak najszybciej go zaadaptować prosze o wszelkie przydatne wskazówki z Waszych doświadczeń co warto zmienić. Chciałbym mieć ganek i zadaszenie nad tarasem. Ponadto większe okna w salonie. Czy kominek nie jest za bardzo na środku salonu nie utrudnia komunikacji?Czy ktoś na dolnymśląsku buduje ten dom chętnie bym odwiedził i zobaczył bo tak na papierze to ciężko sobie wyobrazić. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzynk 04.11.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich budujących amazonkę. Mam pytanie i za razem prośbę, czy mogli byście podzielić się informacją na temat kosztu budowy SSZ z pokryciem dachu. Koszta budowy różnią się od tych które przedstawia projekt? Zdaję sobie sprawę, że kolejne etapy wykończenia domu zależne są od wielu zmiennych. SSZ powinien nie różnic się znacząco. Bardzo dziękuję i mam nadzieję że już niedługo dołącze do budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts