Zochna 06.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Czy ktoś z Państwa ma pomysł na typ reakcji który zachodzi na naszym dachu Obróbka komina jest tytanowo-cynkowa, ten biały pas jest tylko po stronie południowej dachu - mocno nasłonecznionej. Po stronie północnej dach zestarzał się jednolicie , również w okolicy komina z taką samą obróbką. Ten jasny pas wydaje się być dobrze zaimpregnowany i nie łapie tak mocno wilgoci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 13.02.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 wiele w sprawie o którą pytasz nie powiem, ale nie mogłam się powstrzymać aby nie napisać, że ten dom jest prześliczny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 13.02.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 a to nie jest kwestia cynku? to wygląda tak jakby się utleniał, ale nie jestem pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.02.2015 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Wygląda na to, że jony cynku działają wybielająco. Proces można by zatrzymać malując obróbkę komina dobrym lakierem bezbarwnym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laserowy 18.02.2015 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Też nic nie wniosę szczególnego, ale to pokrycie- poezja, bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.02.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Piękna snycerska robota , chociaż zapewne już nie była robiona dłutem i knyplem.... no napisz proszę że się mylę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.02.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Może Zochna już sobie z tym poradziła? Zapytanie było zadane dosyć dawno. Dach piękny, ciekawa jestem czy już naprawiony, i co to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.02.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 No faktycznie! A my się tu wymądrzamy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.02.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Myślę, że cenne informacje są zawsze przydatne Oby nikt więcej nie miał takiego problemu, ale gdyby miał to i odpowiedź tu znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts