nosek5 09.05.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 chce kupic domek to znaczy bliznika o pow. okolo 100 m2 i w stanie surowym zamknietym z podrrowadzonym pradem kanalizacja i woda pod dom i czy wystarczy mi kolo 40 tys. na wykonczenie tego domku dodam ze wiekszosc prac chce robic sam a inne pomoga mi z rodziny fachowcy tylko praktycznie za materialy bede plkacil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosek5 09.05.2004 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 powiedzcie mi czy to mi starczy czy moze zostanie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.05.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Mamy podobną sytucję , dom w stanie surowym w zabudowie szeregowej i już wiemy że na pewno 40 tys to jest niestety prawie nic. Ale może Tobie się uda. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.05.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Instalacje, tynki, wylewki, podłogi, kafelki, urządzenia łazienkowe, tynki zewnętrzne...Nie wystarczy. Prawdopodobnie wydasz mniej więcej dwa razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosek5 09.05.2004 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 ta sa seregpwce wiec tynki zewnetrzne odpadaja a w srodku wylewki u gory nie trzeba prawdopodobnie tylko na dole instalacje sam zrobie wiec nie musze fachowocow zatrudniac wiec mysle ze starczy a kafelki niechce wszedzie tylko w lazience wokul umywalki i wkolo prysznica w kuchni na podlaodze i w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 09.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Nosek, zacznij tylko robić elektrykę a już będziesz wiedział jak szybko ida pieniążki i tak jest ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Nosek - 40 tys. to mało. Nawet jak będziesz robił sam z najtańszych materiałów to ci zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 10.05.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Przychylam się: przykro mi to stwierdzić, ale szykuj raczej 2x tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts