asiaaaaaaaaaaa 06.10.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witajcie. Planuję wymianę mebli w pokoju i zastanawiam się nad opcją regału EXPEDIT z Ikea, zamiast tradycyjnej komody. Przejrzałam grafiki google i znalazłam wiele ciekawych zastosowań, głównie w pokojach dziecięcych, w biurach itp. Świetnie też prezentuje się jako element dekoracyjny pokoju, jednak u mnie ma służyć do przechowywania. W koszach chciałabym trzymać trochę tzn. 'pierdół', ale głównie bieliznę, może trochę ubrań i teraz pytanie czy ktoś z was może wykorzystuje ten regał w podobny sposób i może coś o tym powiedzieć? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/expedit-rega__0092707_PE229406_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.10.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zależy w czym chcesz to trzymać. Bo jeśli w koszach lub pudłach, które rozmiarowo do tego pasują, to są one bardzo głębokie i średnio wygodne do trzymania ubrań.Ale jest też opcja dokupienia szafek, szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaaaaaaaaaaa 07.10.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zależy w czym chcesz to trzymać. Bo jeśli w koszach lub pudłach, które rozmiarowo do tego pasują, to są one bardzo głębokie i średnio wygodne do trzymania ubrań. Ale jest też opcja dokupienia szafek, szuflad. W koszach / pudłach. Szafki czy szuflady moim zdaniem nie mają sensu, wtedy lepiej kupić po prostu komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 My mamy ten regał typowo na książki, na dolnych półkach syn ma dwa pudła. Są naprawdę głębokie. Nie wyobrażam sobie trzymać tam ubrania, no może zrolowane skarpetki Bałagan gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts