megi02 11.02.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no właśnie tak też myślałam:) postawie jej go w salonie a na górze kupię tak jak planowałam:) i znalazłam fajną półeczkę tylko z białym tłem i taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 zamiast takiego serduszka poszukalabym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Bardzo dobrze Ann gada Tylko zasłonki - jakieś gładkie bym dała. No na maksa to w delikatne, malutkie kropeczki. W kolorze jasnoszarym. Albo białym Przy takim natłoko pastelowych kolorów, wzorków i faktur trzeba uważać, bo łatwo można przedobrzyć. Już jest kolorowo, więc powściągliwość wskazana Domek o niebo lepszy niż serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 hehe - to dlaczego nie moge sie uporac z moim pokoikiem?! ;( nawet do IKEA nie dotarlismy! (nie liczac szybkiej wizyty w tej wroclawskiej;) teraz zas wszystko sie oddala, tesciowa idzie do szpitala, potem imieniny starego, urodziny babci, imieniny synka i tescia, szafa w przedpokoju...ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) hehe - to dlaczego nie moge sie uporac z moim pokoikiem?! Widocznie tak jak jest teraz, nie jest źle tesciowa idzie do szpitala, potem imieniny starego, urodziny babci, imieniny synka i tescia, szafa w przedpokoju...ehh... 1. Czy Wy w tych szpitalach macie grafiki poustawiane? 2. Co ma teściowa, szpital, imieniny, stary (), urodziny, babcia, synek ( :lol2: ) teściu i szafa (ufff) wspólnego z tym biednym, niczego nie winnym pokoikiem? Edytowane 11 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Widocznie tak jak jest teraz, nie jest źle 1. Czy Wy w tych szpitalach macie grafiki poustawiane? 2. Co ma teściowa, szpital, imieniny, stary (), urodziny, babcia, synek ( :lol2: ) teściu i szafa (ufff) wspólnego z tym biednym, niczego nie winnym pokoikiem? i jeszcze trzeba zaplacic zaliczke na wakacje ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 11.02.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dziewczyny ratunku!! rano mam jechać kupić serduszko a ten domek faktycznie dużo ładniejszy tylko błagam znajdzcie mi go:) ja jestem chyba jakaś lewa bo przeleciałam galerię domków regałów, na all też szukałam i nic! nic podobnego nie mogę znaleźć Asiu ja na początku też myślałam o szarych zasłonkach, muszę z materiałami na budowe podskoczyć i podobierać to ściany tylko mają być jaśniejsze czy ciemniejsze od ściany? (ściana jest naprawde jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 11.02.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 i Asiu gdzie tu kolorowo? przecież tu tylko biały szary i różowy:) 3 kolory:)) ale domyślam się o co Ci chodzi, wiem wiem nie chcę zrobić cyrku takiego który kiedyś mi pokazałaś jak nie robić pokoju! wiem że jak tam dojdą tony kucyków pony itp to i tak będzie kolorowo dlatego chcę jaknajbardziej pozamykać tzn generalnie im mniej półek otwartych tym lepiej:) coś tam owszem musi być ale większość rzeczy w pudłach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jest prosty sposob na zrobienie domku - o tak http://44kids.blogspot.com/2012/07/diy-domek-dla-lalek-z-regau-expedit-z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) No to nie kupuj serduszka, a na domek będziesz miała jeszcze czas... O dywanie mówię On raczej stonowany w kolorach nie jest I nie neguję go, tylko mówię, że trzeba uważać. Dlatego firanki juz bym dała spokojne Edytowane 11 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 12.02.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 aaa no o tym nie pomyślałam, cały czas jakoś zapominam o tym dywanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 http://www.hm.com/pl/product/24460?article=24460-A Proszzzze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 13.02.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 :*:*:* kochana jesteś jeszcze wysłałam meila do mojego stolarza ile by kosztowało zrobienie takiego regału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 17.02.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dziewczyny znalazłam fajny materiał tylko nie wiem czy będzie pasował http://www.dekoria.pl/offer/internet_sewing/17/513/1/140dostałam próbkę to jest taki baardzo jasny szarypowiedzcie mi będzie ok? i teraz pytanie zasłony długie czy krótkie? bo cały czas myślałam że długie a teraz się zastanawiam:)no i czy materiał ok? może macie inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 17.02.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 a może długie i jakoś upiąć te zasłonki? tylko nie chce żeby to tandetnie wyglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jak by zasłonki były gładkie to nawet jestem skłonna Ci fantazyjne upięcie zatwierdzić. Idę szukać inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.02.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Proste, gładkie zasłony. Klasa sama w sobie: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/542/oc1c.jpg Jeśli upięcie to mogłoby być takie fantazyjne, ale żeby z klasą było Misie (proste do wykonania samemu i różnych postaci można użyć): http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/835/a78x.jpg http://images61.fotosik.pl/665/16e64682e5065a42med.jpg Inne gadżety... http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/838/euzc.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/z8yv.jpg I to mi się podoba. Taki podłużny rulon (zapinany po spodem na rzep lub zatrzask). http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/199/nr7g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 19.02.2014 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 oo te ostatnie są ładne w tym rulonie ale nie wiem czemu jakoś te pierwsze proste gładkie jakoś najbardziej mi się widzą, faktycznie klasa sama w sobie:)Czyli robimy długiesorry ze tak wpadam raz na ruski rok ale od poniedziałku wróciłam do pracy i niestety całymi dniami mnie nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 01.03.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dziewczyny będę potrzebowała teraz więcej pomocy Pokój Julki już w miarę ogarniam ale teraz pojawia się problem z dołem, nie chce zakładać nowego wątku więc z pokoju małej zrobię wątek ogólny:) na dole płytki już są, w niedziele zrobię zdjęcie bo narazie mega zakurzone, ściany też będą pomalowane w przyszłym tygodniu i teraz mam problem co ze ścianami zrobić żeby nie było tak pusto zastanawiam się nad jakimś napisem na scianie, u kogoś to na muratorze widziałam ale jak zwykle nie pamiętam u kogo macie pomysł jak to zrobić i jaki fajny napis wybrać? nie wiem też czy zrobić to na tej ścianie gdzie będzie stół czy pomiędzy oknami w kuchni przypomina wstępny projekt dołu ustawienie takie samo tylko kolory inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.03.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 u kogoś to na muratorze widziałam ale jak zwykle nie pamiętam u kogo macie pomysł jak to zrobić i jaki fajny napis wybrać? Hmmm... No ciekawe, u kogo to mogło być? Ozdobniki zostaw sobie na czas po zamieszkaniu. Zawsze później ścinę możesz czymś uzupełnić, a jak "spędzisz chwilę" na miejscu to i koncepcja Ci się wyklaruje. Poza tym to ja bym tam nic nie wieszała - okna są już czymś na ścianie Poza tym patrząc z tej perspektywy z której jest wizka - widać lampę - dla mnie ta ściana nie potrzebuje ozdobników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts