jacek.zoo 07.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 hejka, potrzebuje na siatke ogrodzeniowa zamontowac taka a'la agrowłóknine żeby sąsiad nie robił kuku, jak to sie może nazywac bo szukam w necie i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 hejka, potrzebuje na siatke ogrodzeniowa zamontowac taka a'la agrowłóknine żeby sąsiad nie robił kuku, jak to sie może nazywac bo szukam w necie i nie mogę znaleźć Potrzebujesz konkretnej wiedzy. Ale władze Forum Muratora uważają, że wiedza forumowiczów jest bezwartościowa, dlatego my walczymy o nasze prawa autorskie. Pozdrawiam Igor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.10.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 nie bardzo rozumiem o czym piszesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.10.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Po prostu chcesz darmowej wiedzy a my tu walczymy o nasze prawe autorskie. Forum nie chce nam dać wizytówek reklamowych a my nie chcemy dać naszej wiedzy za darmo. Prosty układ. W stopce masz to dokładniej wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.10.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 rozumiem o co chodzi i popieram. jednak ja mały szarak nie zdziałam nic w tym temacie. jak zechesz to podpowiesz jak sie moze nazywac ten kawalek szmaty, jak nie zechcesz to nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 07.10.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 jacek.zoo - proszę nie mów o sobie "mały szarak". Każdy głos liczy się. Każdy kto zaczyna tu pisać myśli sobie - o jakie fajne, kulturalne i rzeczowe forum. Ale potem zaczyna orientować się, że robi tu jedynie za słup do wieszania reklam przez Muratora. W sumie niech sobie zarabiają, ale jeśli zabiorą Ci nicka tak jak mi, to zaczynasz zastanawiać się nad tym co tu dzieje się.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 07.10.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 na wielu forach tak jest. jezeli cos ci poblokowali to zwijaja sie stad i wiecej nie pisz. niedlugo sami dojda do wniosku ze wiecej stracili niz zyskali. zwiniesz sie ty i pojedynczo 50 innych to zostana tu sami zieloni tak jak ja, forum padnie. murator wtedy wroci po rozum do glowy ale bedzie za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinKunar 16.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wracając do tematu wątku, bardzo fajnie w tym celu sprawdzają się maty bambusowe, a kupisz je w większości marketów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 wpisz w google mata na ogrodzenie ,,zwykłą" wiedzą należy się dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 16.10.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Po prostu chcesz darmowej wiedzy a my tu walczymy o nasze prawe autorskie. Forum nie chce nam dać wizytówek reklamowych a my nie chcemy dać naszej wiedzy za darmo. Prosty układ. W stopce masz to dokładniej wyjaśnione. Blechert, rozumiem twoje rozgoryczenie,ale nie masz racji. Bo jest kapitalizm, możesz zmienić forum na takie, w którym zapłacą ci za dzielenie się twoją ekspercką wiedzą. Możesz nawet założyć własne forum, gdzie to ty będziesz ustalał reguły i płacił ekspertom. Mamy XXI wiek, wolne kapitalistyczne reguły, wolny (prawie:-)) internet, gdzie każdy może robić (prawie) co mu się podoba i prowadzić biznes w sposób, jaki mu się podoba. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Murator cię zbanował, bo w tej chwili "robisz mu na głowę" na jego własnym podwórku. Ktoś musi płacić za utrzymanie forum (bo to nie jest inicjatywa non profit). Ponieważ nie są to "bierni" użytkownicy - ci co tylko czytają porady i zadają pytania (ja gdybym miał płacić za wchodzenie na forum, po prostu wybrał bym inne), to muszą za nie płacić reklamodawcy. Tak jest w całym internecie, na takim modelu opierają się wszyscy znaczący gracze dostarczający fajne usługi (np. google, facebook, yahoo). Jak korzystasz z darmowej poczty mailowej gmail czy yahoomail to masz pretensję, że reklamodawcy są źródłem przychodów dla tych firm? Gdyby nie to, nie było by tych usług. To jest podwórko Muratora i to on ustala zasady, czy się to nam podoba czy nie. I jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie, to po prostu (bez urazy) nie zaśmiecaj wątków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 16.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 homecactus - KAŻDY publicysta ma prawo (nie musi z niego korzystać) do: 1. podpisu imieniem i nazwiskiem2. podania profesji3. dołączenia maila lub www. Ot po prostu kultura osobista tego wymaga we współczesnym, internetowym świecie. Murator odziera nas z godności odbierając podstawowe prawa człowieka. PozdrawiamIgor Blechert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts