PharamistiC 07.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Witam, Mam taki mały kłopot odnośnie pewnego elementu dachu. Potrzebuję dokładną nazwę takiej płytki przy wykończeniu szczytu jak na zamieszczonym zdjęciu. Zapewne ktoś miał z tym styczność więc pewnie wie pod jaką nazwą tego szukać w sieci. dziękuję i pozdrawiam Chyba też tym sie obrabia kominy np jak tutaj: Edytowane 7 Października 2013 przez PharamistiC Dodatkowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genezyp 08.10.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 szukaj pod hasłem "struktonit" albo "płytka włókno-cementowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PharamistiC 10.10.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Kolego życie mi ratujesz a raczej estetykę dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
friedman 10.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ten produkt chyba nie ma swojej konkretnej nazwy. Może być też wykonany z różnych materiałów (nie tylko w-c). Generalnie nazywa się płytką dachową albo płytką do obróbek dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts