JacekC 08.10.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Witam Wrzucam moje koncepty dachu dobudowki i przebudowy mojej czesci budynku. Szara czesc zostaje nie tknieta. Niestety WZ ogranicza mi pociagniecie do konca plaskiego dachu od strony podworka(zabudowa w granicy dzialki) .Stad te skosy . Mam pytanie .Co sadzicie o takim dachu? Czy sie sprawdzi ? Nachylenie dachu plaskiego ok 5 stopni Ja zupelnie sie nie znam .Na pierwszy rzut oka wydaje mi sie troche przekombinowany. W jakiej technologi wykonywac ten dach plaski ? Myslalem o stopodachu . Za wszelkie sugestie bede bardzo wdzieczny. Czy ktos by mogl sie orientacyjnie wypowiedziec jaka by byla cena takiego dachu .(ten zaznaczony na niebiesko). Chodzi mi o rzad wiekosci a nie dokladna cene . Wymiary dobudowki to dlugosic 16(liczac od drogi do podworka tam gdzie sa balkony) metrow i szeroki 10 metrow <a href=http://img17.imageshack.us/img17/664/pedx.jpg' alt='pedx.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 8 Października 2013 przez JacekC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts