szymon189 08.10.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zastanawiam się podczas remontu kuchni nad założeniem ogrzewania podłogowego na płytkach. Mam coś podobnego w łazience, ale wolałbym się Was zapytać jak wykonać takie coś by dobrze grzało? Jakie rułki, jaka masa? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maminka 11.10.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Edytowane 19 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6129692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 11.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Jak sie ma takie ceny to i przy 50 % rabacie dalej drogo. Ale od czego jest reklama taka jak ta. Edytowane 19 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6130419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekoheat 18.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam. Dziękuję w imieniu Ekoheat za skorzystanie z naszej oferty i za miłe słowa. Co do cen, nie sprzedajemy chińszczyzny, nasza strategia opiera się o dostarczanie materiałów wysokiej jakości od renomowanych producentów, dlatego nie jesteśmy najtańsi. Nie da się sprzedawać materiałów z górnej półki, jeśli chodzi o jakość i trwałość, taniej od chińszczyzny czy niskonakładowych produktów. Wynika to z wyższych kosztów surowców do produkcji materiałów, co do których wymagania techniczne są znacznie wyższe. Każdy produkt ponadto przechodzi procesy kontroli jakości. Dzięki temu produkty spełniają szereg wymagających norm i są znacznie trwalsze oraz po prostu niezawodne. Z drugiej strony propagujemy filozofię precyzyjnego dopasowywania systemów ogrzewania do budynków. Za tym idzie mniejsze zużycie materiałów instalacyjnych co finalnie daje takie same lub niższe koszty zakupy materiałów w porównaniu do przewymiarowanych systemów. Jednocześnie Klienci zyskują trwalsze materiały tworzące niezawodne i energooszczędne systemy ogrzewania. Nasza oferta nie jest kierowana do wszystkich. Jeżeli szuka się najtańszych materiałów, najlepiej odwiedzić któryś z dużych marketów jednej ze znanych sieci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6142206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 20.02.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Odpowie mi ktoś, bo kiedyś w łazience z rurki miałem ułożone na ziemi i później robiłem wylewkę. Teraz słyszałem, że rurki daje się na macie czy styropianie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6341384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurka wodna 20.02.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Daj pod rurki styropian bo to izolacja i dzięki niej ciepło odbija sie i oddaje cieplo wylewce. Jeżeli nie dasz styropianu to cieplo ucieka w dół. Czyli dajesz styropian +folie+rurki +wylewka+plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6342532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 21.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 polecam przeczytac cale:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129585-POD%C5%81OG%C3%93WKA-samemu-jak-unikn%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6343162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 21.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Czyli 5 cm styropian + 5 wylewka = 10 cm. Obecnie mam tam parkiet, ale będę go wyrywał, natomiast w innych pokojach na ten parkiet będę dawał panele. Chciałbym wyjść razem z panelami i płytkami na równej wysokości. Wiem, że trochę można skuć betonu pod podsadzką, ale nie wiem ile (chyb z 5 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6343223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurka wodna 21.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie rozumiem po co chcesz kuć i jaki beton gdzie. im wiecej styropianu to lepiej ale nawet 3 cm tez jest ok jak sie nie da inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6343385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 21.02.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kuć chce beton który jest pod parkietem. Zależy mi aby płytki były równo z panelami, a muszę dać styropian, rurki, beton, klej i płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6343422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 21.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie rozumiem po co chcesz kuć i jaki beton gdzie. im wiecej styropianu to lepiej ale nawet 3 cm tez jest ok jak sie nie da inaczej. Może być 3 cm styropianu , ale powinno być 15 cm na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/183589-ogrzewanie-pod%C5%82ogowe-w-kuchni/#findComment-6344175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.