szymon189 08.10.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zastanawiam się podczas remontu kuchni nad założeniem ogrzewania podłogowego na płytkach. Mam coś podobnego w łazience, ale wolałbym się Was zapytać jak wykonać takie coś by dobrze grzało? Jakie rułki, jaka masa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maminka 11.10.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Edytowane 19 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 11.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Jak sie ma takie ceny to i przy 50 % rabacie dalej drogo. Ale od czego jest reklama taka jak ta. Edytowane 19 Października 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekoheat 18.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam. Dziękuję w imieniu Ekoheat za skorzystanie z naszej oferty i za miłe słowa. Co do cen, nie sprzedajemy chińszczyzny, nasza strategia opiera się o dostarczanie materiałów wysokiej jakości od renomowanych producentów, dlatego nie jesteśmy najtańsi. Nie da się sprzedawać materiałów z górnej półki, jeśli chodzi o jakość i trwałość, taniej od chińszczyzny czy niskonakładowych produktów. Wynika to z wyższych kosztów surowców do produkcji materiałów, co do których wymagania techniczne są znacznie wyższe. Każdy produkt ponadto przechodzi procesy kontroli jakości. Dzięki temu produkty spełniają szereg wymagających norm i są znacznie trwalsze oraz po prostu niezawodne. Z drugiej strony propagujemy filozofię precyzyjnego dopasowywania systemów ogrzewania do budynków. Za tym idzie mniejsze zużycie materiałów instalacyjnych co finalnie daje takie same lub niższe koszty zakupy materiałów w porównaniu do przewymiarowanych systemów. Jednocześnie Klienci zyskują trwalsze materiały tworzące niezawodne i energooszczędne systemy ogrzewania. Nasza oferta nie jest kierowana do wszystkich. Jeżeli szuka się najtańszych materiałów, najlepiej odwiedzić któryś z dużych marketów jednej ze znanych sieci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 20.02.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Odpowie mi ktoś, bo kiedyś w łazience z rurki miałem ułożone na ziemi i później robiłem wylewkę. Teraz słyszałem, że rurki daje się na macie czy styropianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurka wodna 20.02.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Daj pod rurki styropian bo to izolacja i dzięki niej ciepło odbija sie i oddaje cieplo wylewce. Jeżeli nie dasz styropianu to cieplo ucieka w dół. Czyli dajesz styropian +folie+rurki +wylewka+plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 21.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 polecam przeczytac cale:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129585-POD%C5%81OG%C3%93WKA-samemu-jak-unikn%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 21.02.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Czyli 5 cm styropian + 5 wylewka = 10 cm. Obecnie mam tam parkiet, ale będę go wyrywał, natomiast w innych pokojach na ten parkiet będę dawał panele. Chciałbym wyjść razem z panelami i płytkami na równej wysokości. Wiem, że trochę można skuć betonu pod podsadzką, ale nie wiem ile (chyb z 5 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurka wodna 21.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie rozumiem po co chcesz kuć i jaki beton gdzie. im wiecej styropianu to lepiej ale nawet 3 cm tez jest ok jak sie nie da inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon189 21.02.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kuć chce beton który jest pod parkietem. Zależy mi aby płytki były równo z panelami, a muszę dać styropian, rurki, beton, klej i płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 21.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nie rozumiem po co chcesz kuć i jaki beton gdzie. im wiecej styropianu to lepiej ale nawet 3 cm tez jest ok jak sie nie da inaczej. Może być 3 cm styropianu , ale powinno być 15 cm na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts