Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewanie podłogowe w kuchni

szymon189

Recommended Posts

Witam.

Dziękuję w imieniu Ekoheat za skorzystanie z naszej oferty i za miłe słowa.

Co do cen, nie sprzedajemy chińszczyzny, nasza strategia opiera się o dostarczanie materiałów wysokiej jakości od renomowanych producentów, dlatego nie jesteśmy najtańsi. Nie da się sprzedawać materiałów z górnej półki, jeśli chodzi o jakość i trwałość, taniej od chińszczyzny czy niskonakładowych produktów.

Wynika to z wyższych kosztów surowców do produkcji materiałów, co do których wymagania techniczne są znacznie wyższe. Każdy produkt ponadto przechodzi procesy kontroli jakości. Dzięki temu produkty spełniają szereg wymagających norm i są znacznie trwalsze oraz po prostu niezawodne.

Z drugiej strony propagujemy filozofię precyzyjnego dopasowywania systemów ogrzewania do budynków. Za tym idzie mniejsze zużycie materiałów instalacyjnych co finalnie daje takie same lub niższe koszty zakupy materiałów w porównaniu do przewymiarowanych systemów. Jednocześnie Klienci zyskują trwalsze materiały tworzące niezawodne i energooszczędne systemy ogrzewania.

Nasza oferta nie jest kierowana do wszystkich. Jeżeli szuka się najtańszych materiałów, najlepiej odwiedzić któryś z dużych marketów jednej ze znanych sieci.

Pozdrawiam.

• 4 months później...
Czyli 5 cm styropian + 5 wylewka = 10 cm. Obecnie mam tam parkiet, ale będę go wyrywał, natomiast w innych pokojach na ten parkiet będę dawał panele. Chciałbym wyjść razem z panelami i płytkami na równej wysokości. Wiem, że trochę można skuć betonu pod podsadzką, ale nie wiem ile (chyb z 5 cm).