develoop 08.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Witam, czym przykleić brodzik akrylowy do betonowej posadzki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 11.10.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zamontować na piankę niskoprężną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.04.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam. Przy remoncie kupiliśmy min. brodzik półokrągły zintegrowany ze styropianową podstawą. Czym to najlepiej przykleić? W instrukcji mam trzy opcje:- klej do płytek- klej montażowy- pianka montażowa Jak Waszym zdaniem jest najlepiej i dlaczego? Jak raczej bym odrzucał klej do płytek bojac się o jego zerową elastyczność Pianka jakaś małorozprężna jakos mnie nie martwi Klej natomiast najbardziej mnie zachęca tylko pewnie jakis specjalny aby styropianu nie rozpuscił Jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 18.04.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Pianki bym nie dawał - dużo lepszy będzie klej do styropianu - też w sprayu. Kleju do płytek też bym się nie bał - styropian elewacyjny się też na takim kleju montuje ( znaczy też cementowym o podobnych parametrach, ten do płytek chyba byłby nawet mocniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 18.04.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Klej do płytek . W razie nierówności podłoża , najłatwiej brodzik wypoziomować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts