ALF 09.05.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Witam. Powiedzcie mi na jakiej głębokości powinna być umieszczona rura kanalizacyjna ( ta która wychodzi z domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Strike 09.05.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 To zależy czy dochodzi do kolektora i kanalizacji miejskiej czy do szamba.W przypadku szamba, powinna wyjść dość płytko, jako że ma trafić w górną część zbiornika, i musi być spadek po drodze. Jak dasz wyjście zbyt głęboko, to będziesz musiał zanurzyć szambo jeszcze głębiej (wyjśćie+spadek na rurze).W pzrypadku kanalizacji miejskiej powinni podać na jakiej głębokości trzeba będzie się wciąć, i wtedy będziesz mógł zaplanować głębokość.Praktycznie to wychodz na głębokości 0,5m, nie głębiej. I tak nie zamarźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALF 09.05.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Kanalizacja ma dochodzic do kanal. miejskiej. Problem w tym że jeszcze nie mam projektu na w/w a muszę zrobić od strony domu bo robią mi wylewki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 10.05.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zrób przepust przez ścianę fund. 50 cm poniżej poziomu terenu - najwyżej będzie większy spadek przykanalika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts