pijelenia 09.10.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mam problem z drzwiami od kabiny prysznicowej. Mam wrażenie, że "siadły" albo delikatnie straciły poziom i przy zamykaniu w ostatnim momencie czuć spory opór, dolna uszczelka lekko zahacza o brodzik (uszczelka wymieniona na nową, więc na pewno nie wina uszczelki). Pewnie da się to jakoś wyregulować, podnieść drzwi, albo je spoziomować, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać Znalazłem instrukcję montażu do tej kabiny, ale niewiele z niej kumam... http://pecherz.net/niven.pdf - strona 17 Widzę, że są śruby "pionowe" w zawiasach i jakieś dodatkowe śruby na samych drzwiach, ale nie wiem jak tym operować. Trochę się boję, że coś za mocno dokręcę, pójdzie naprężenie i drzwi pękną. Może ktoś ma taką kabinę albo wie jak wyregulować te cholerne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 11.10.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pytanie zasadnicze to czy uszczelka zahacza o brodzik tylko z jednej strony, np. od strony klamki czy może równo na całej długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts