kapat 09.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzień Dobry Przymierzam się do kupienia dachówki wymienionej w tytule, ale nie znalazłem, żadnych opinii na ich temat. Wiem, że ceropl już ich nie produkuje ], ale nie wiem co było przyczyną tej decyzji. Pustaki cerol kozłowice są polecane, ale nie wiem czy opinie te można przełożyć na dachówkę. Może mają Państwo jakieś doświadczenia z tą dachówką proszę o wszelkie informacje, czy warto ją kupić ? Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziela 10.10.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Doszły mnie słuchy ze w nastepnym roku ma być wznowiona produkcja ale co z tego bedzie to czas pokarze. Co do jakości to produkt przecietny .Teraz w karpiówce to tylko Koramic lub Jopek ( ktorego smiało moge polecic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts