Eldoro 09.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam, mam pytanie. Jestem młodą osobą i nie wiem co zrobić ( moje zarobki nie sa zbyt duże ). Ostatnio wróciłem z pracy wchodząc pod prysznic runeły na mnie drzwi z kabiny przyszniocowej ( szklane, półokrągłe ). Czy dostane takie drzwi? Jeżeli tak to w jakim przedziale cenowym się zmieszczę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.10.2013 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayandjune 12.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Google, allegro, hipermarket budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 12.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Hej. Przede wszystkim warto byłoby się dowiedzieć, jaki model jest Twojej kabiny prysznicowej. Jeśli masz gdzieś dokumenty od niej, albo naklejkę z nazwą i modelem, na pewno łatwiej będzie odszukać drzwi w internecie pasujące akurat do Twojej kabiny. Jeśli chcesz szukać zamiennika, potrzebne będą dokładne wymiary, aby dobrze dopasować nowe drzwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 13.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Niezłe pytanie. Życzę powodzenia, bo wiem, że lekko nie będzie, ale jest to wykonalne. Zrób co @judyta87 napisała to będziesz bliżej sukcesu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Partyzant83 10.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam.Mam następujący problem bo pospieszyłem się z zakupem kabiny prysznicowej jak na tym zdjęciu http://partyzant83.wrzuta.pl/obraz/9e3J0mQMSE6/kabina z panelem narożnym a dziś zauważyłem że w łazience mam instalację zakończoną około 40cm od rogu http://partyzant83.wrzuta.pl/obraz/3KuR7kKK8Ee/lazienka I teraz mam dylemat,czy mam wymienić kabinę?czy przerobić instalację?czy może jest jeszcze jakiś mało inwazyjny sposób na wyjście z sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jeśłi chcesz mieć tę kabinę, to przerobienie instalacji będzie najmniej problematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Partyzant83 10.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jadę jeszcze dziś do sklepu i spróbuję wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts