Niureczka 10.10.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam,Jestem na etapie projektowania łazienki. Problem mam z wyborem wylewki do wanny. Nie wiem czy dać taką montowaną na ścianie czy te montowane w blacie (chyba w wannie też). Drugie rozwiązanie jest dla mnie nowe i nie wiem jak sprawdza się w praktyce. Ma ktoś jakieś opinie w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 10.10.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Dla mnie zawsze łatwiejsze do utrzymania w czystości były baterie ścienne, a i wannę łatwiej wtedy umyć, bez ósemek i innych labiryntów ściereczką wokół baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 10.10.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Z tym myciem to pewnie masz rację. Tylko czy te nowoczesne krany nie wyglądają bardziej estetycznie i hmm elegancko niż te węże wiszące na wannie?No i przede wszystkim chodzi mi o jakość użytkowania. Czy te chowane węże nie psują się, woda ściekająca po prysznicu trafia pod wanne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts