Balto 15.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 f: bo pewnie wypełniacz nie jest biały - podejrzewam, że może być to piaseczek kwarcowy różnej grubości, a ten jest delikatnie złamany w bieli. Ale idealny biały - mnie bardziej podoba się delikatnie złamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.11.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Najladniejszy w bialym jaki widzialem do tej pory.... ale tez bruyla budynku powoduje... ze robi takie wrazenie. dla mnie top 1 elewacji bialych.... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?187069-Dziennik-lullaby/page77&highlight=lullaby Jakimś cudem tutaj trafiłam Miło to czytać Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy wyborze! Na wiosnę ogrodzenie... tu raczej bryła domu jest nr 1 !!!!!! Dziękuję To nie jest biały kolor tylko jakiś krem. Ale fakt jest ładny. Pomyśl jeszcze raz nad tym białym, będziesz zadowolony. No gdybym ja była daltonistka to moze ktoś mógłby mi wcisnąć ze to jest biały.Ja tam widzę ekri.Wez pod uwagę ze masz dom w trochę innym stylu( nowoczesna parterowka) Może przyda się moja opinia - właścicielki domu. Zdjęcia zrobione zostały tuż przed zachodem słońca, aparatem z jasnym obiektywem. Tynk biały bazowy Caparola nie jest ani kremowy ani ecru. "Ekri" tym bardziej Nie jest też szary, ani siny, ani gołębi. Jest biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts