jeltyn 10.10.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam, mam małą sypialnie i chce wymienic meble by była bardziej przytulna i ciepla. Prosze o doradzenie jakie kolory zastosowac. Jestem otwarty na wszystkie propozycje klasyczne style jak i nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 11.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 jeśli sypialnia jest mała to ja radzę zastosować meble jasne o bardziej opływowych niż kanciastych kształtach, zależy ile mebli do sypialni oprócz oczywistego łóżka chcesz jeszcze wstawić, dam Ci radę nie zagracaj, wstaw tylko to co potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 11.10.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Lozeczko, jakas malutkie 2 szafeczki nocne I mysle jakis maly regal z miejscem na TV. Nie chce miec miliona mebli, ktore nie beda potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 12.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Hej, Erwin ma tutaj stuprocentową rację. Jasne, ciepłe kolory zarówno ścian jak i mebli sprawią, że pokój stanie się cieplejszy, jak i bardziej przestronny. Na pewno warto też pomyśleć o tym, aby do pokoju dostawało się jak najwięcej światła. poprzez okno. Życzę Ci udanego meblowanka! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts