kaszpir007 20.04.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 U mnie dziś spalanie SPP - 2,3kg na dobę Ale , wyłączyłem podłogówkę i grzejniki. Pompa pracuje cały czas i ogrzewa do takiej samej temp. jak kocioł bojler (50 stopni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 U mnie dziś spalanie SPP - 2,3kg na dobę Ale , wyłączyłem podłogówkę i grzejniki. Pompa pracuje cały czas i ogrzewa do takiej samej temp. jak kocioł bojler (50 stopni). Nie kłam.Takie spalanie zarezerwowane dla " jedynego" stera w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 W życiu bym sobie nie uzurpował prawa do posiadania większej od Twojej wiedzy. Masz pewność - wal daty. Nareszcie będzie jasne - czy to ES mając dobre narzędzie ukrywało go przed użytkownikami, czy jednak Bolecki samodzielnie zrobił coś dobrego. Wal Pan śmiało - suka była szczepiona. Nie ten adres,datę zna tylko Bernard bo w jego głowie to powstało a nie w mojej.Ja osobiście daty nie zapisywałem bo to nie moja broszka była i nad tym nie siedziałem bo mam swoje zajęcie.Wiem ,że wymyślił to Bernard , jak jest naprawdę nich to skonfrontuje z nim Bolecki kto z czym do kogo się zwrócił.Prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Trułem i Tobie.Zanim stałeś się nieprzejednanym kumplem karoki i nie nie zacząłeś działać jak on.Ale ptaszki ćwierkają,że się na nim już poznałeś he he... Widzisz Novy znowu kąsasz za nogawkę i jak masz byś wiarygodny skoro w każdym poście czepiasz się mojej osoby ? Przecież to widać gołym okiem. A skąd Ty masz takie informacje, co ? Z tymi ptaszkami ? Dlatego że jesteśmy kumplami wyszły niektóre rzeczy z Tobą, po czym w ciągu jednego dnia obraziłeś się na mnie i coraz bardziej próbujesz na mnie nalatywać. Chory jesteś człowieku z nienawiści, proponuję zajrzeć w ten ogrzewany arsenał z lekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie ten adres,datę zna tylko Bernard bo w jego głowie to powstało a nie w mojej.Ja osobiście daty nie zapisywałem bo to nie moja broszka była i nad tym nie siedziałem bo mam swoje zajęcie.Wiem ,że wymyślił to Bernard , jak jest naprawdę nich to skonfrontuje z nim Bolecki kto z czym do kogo się zwrócił.Prosta sprawa. To jak.Daty ustala kto? A Urząd Patentowy to lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 20.04.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 U mnie dziś spalanie SPP - 2,3kg na dobę Ale , wyłączyłem podłogówkę i grzejniki. Pompa pracuje cały czas i ogrzewa do takiej samej temp. jak kocioł bojler (50 stopni). Jak ty to robisz???? Ja dziś uzyskałem 6,4..pewnie mój SPP mnie nie lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) A skąd Ty masz takie informacje, co ? Wiem ,że minertu ma Cię w dupie,nawet jak teraz napisze że cie kocha Ptaszki z FM dobrze śpiewają.Miałem nadzieję że zrobi to szybciej.Szkoda. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez TwojPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 20.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie ten adres,datę zna tylko Bernard bo w jego głowie to powstało a nie w mojej.Ja osobiście daty nie zapisywałem bo to nie moja broszka była i nad tym nie siedziałem bo mam swoje zajęcie.Wiem ,że wymyślił to Bernard , jak jest naprawdę nich to skonfrontuje z nim Bolecki kto z czym do kogo się zwrócił.Prosta sprawa. Rakiem w tył? Ja kiedy twierdzę że mam rację to będę jej bronił aż do śmierci. No ale ja starej daty jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To jak.Daty ustala kto? A Urząd Patentowy to lipa? A tło w patencie jest? Jeżeli jest to ja się nie wtrącam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A tło w patencie jest? Jeżeli jest to ja się nie wtrącam. Boleckiego pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Rakiem w tył? Ja kiedy twierdzę że mam rację to będę jej bronił aż do śmierci. No ale ja starej daty jestem. Nie zrozumiałeś mnie.Szkoda. Tutaj powinni się wypowiedzieć Twórca SPP oraz Rajmund.Ja wiem swoje a oni swoje.Oni wiedzą najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Boleckiego pytaj. To po co się wypowiadasz o patencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.04.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wiem ,że minertu ma Cię w dupie,nawet jak teraz napisze że cie kocha Miałem nadzieję że zrobi to szybciej.Szkoda. To raczej jego sprawa gdzie on mnie ma, Ty widzę wszystkie ploty zbierasz po forum, bo chyba niema takiego cobyś mu dupy nie truł na priva. Z resztą też nie przypominam sobie czegoś takiego żeby było napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To po co się wypowiadasz o patencie? Mówił mi co ma w patencie.Nie ma gadki bez niego,nie sądzisz?Czy ma tło w patencie czy nie,wypowie się sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 20.04.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Aleś ich tam podpuścił z tłem. Cyk i już jest. Konta tam nie mam ale można Verbowi napisać że tła w SPP Berdnard nie wymyślił. Idea tła powstała x temu a Berd po zabawie z SPP wymusił umieszczenie go jeszcze w tej wersji. O kombinacjach z dopalaniem na tłoku też było swego czasu, czyli w zasadzie to co od jakiegoś czasu tam męczą. Zaraz się okaże że SPP to w ogóle jakaś kradzież... Gdyby nie cała ta zadyma z udziałem SPP to by teraz nie siedzieli nad kodem dla ESa. ;P To Minertu dla Ciebie cytat jest. Bolecki jasno pisze że tło rozważał zanim Bernard taką potrzebę zgłosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Wiem ,że minertu ma Cię w dupie,nawet jak teraz napisze że cie kocha Ptaszki z FM dobrze śpiewają.Miałem nadzieję że zrobi to szybciej.Szkoda. Nie wiem co bierzesz ale musi to być dobre jak ... . Chcesz nas skłócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To raczej jego sprawa gdzie on mnie ma, Ty widzę wszystkie ploty zbierasz po forum.. Nie plotki,ale nie "płotki" jak Ty. Prawda to jest.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To Minertu dla Ciebie cytat jest. Bolecki jasno pisze że tło rozważał zanim Bernard taką potrzebę zgłosił. Nie mnie to rozstrzygać.Napisałem jasno,niech to sobie Bolecki z Bernadem wyjaśni jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie wiem co bierzesz ale musi to być dobre jak ... . Chcesz nas skłócić ? Dropsy ma inny koleś.Ja wiem co słyszałem.Świat jest mały,panie Grzegorzu :)Chyba ,że Pan nie wie co mówi nowym klientom,he he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ballstop 20.04.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Kiedy ktoś uznaje za utwór schemat kotłowni funkcjonujący na wiele lat przed jego narodzinami za swoją własność i swój utwór - to czy da się z nim rozsądnie o czymkolwiek pogadać?Mało piszę, dużo czytam. Czy możesz wyjaśnić, co miałeś na myśli ? Spokojnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts