kobra64 20.04.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie mnie to rozstrzygać.Napisałem jasno,niech to sobie Bolecki z Bernadem wyjaśni jak było. Znaczy - znów rakiem w tył. Po Tobie się tego nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To raczej jego sprawa gdzie on mnie ma, Ty widzę wszystkie ploty zbierasz po forum, bo chyba niema takiego cobyś mu dupy nie truł na priva. Z resztą też nie przypominam sobie czegoś takiego żeby było napisane. Tego się można było spodziewać bo go to rajcuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dropsy ma inny koleś.Ja wiem co słyszałem.Świat jest mały,panie Grzegorzu :)Chyba ,że Pan nie wie co mówi nowym klientom,he he... Wal śmiało a nie ściemniaj.Cytuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Znaczy - znów rakiem w tył. Po Tobie się tego nie spodziewałem. Tzn czego? Przecież tło nie jest moim pomysłem! Kto go wymyślił niech sobie wyjaśnią,najlepiej tu na tym wątku.Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mało piszę, dużo czytam. Czy możesz wyjaśnić, co miałeś na myśli ? Spokojnych. To nie moje słowa.Źle wkleiłeś cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Chcesz nas skłócić ? Jesteście parą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Jesteście parą? A co przeszkadza ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A co przeszkadza ci to? Nie,przepraszam. Mogę jakoś pomóc,w tym rozstaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie chcę być prorokiem ale Boleckiemu jeszcze dupą wyjdziesz.To kwestia czasu. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez minertu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie chcę być prorokiem ale Boleckiemu jeszcze dupą wyjdziesz. Mam frajdę,że póki co "wychodzę dupą" właśnie Wam. Nie ma gorszych od tych co sprzedają prywatny priv innym userom.W normalnym kraju,stracilibyście licencje na sprzedawanie czegokolwiek. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez TwojPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 20.04.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Tzn czego? Przecież tło nie jest moim pomysłem! Kto go wymyślił niech sobie wyjaśnią,najlepiej tu na tym wątku.Proste! Ano proste - masz rację. Ja mam informację że tło miało zostać wprowadzone do softu SPP jeszcze zanim Bernard w ogóle się dowiedział o istnieniu tego stera. Jedyne co powstrzymywało autora softu to było ryzyko nazbyt częstego odstawiania się kotła pracującego z aktywnym tłem. Ale nie wiem wszystkiego - w końcu jestem tylko użytkownikiem. To wywołujemy do tablicy zainteresowanych. Bernard - napisz z pełną odpowiedzialnością że tło jest Twoim pomysłem i będzie po sprawie. Oficjalnie walnę skruchę i przyznam że bez Ciebie SPP byłoby słabsze niż jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie,przepraszam. Mogę jakoś pomóc,w tym rozstaniu ? Pomocy to potrzebujesz Ty a nie My.Mam jednak obawy,ża jak tak dalej pójdzie to od nikogo jej już nie dostaniesz jak tylko się na tobie wszyscy poznają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ano proste - masz rację. Ja mam informację że tło miało zostać wprowadzone do softu SPP jeszcze zanim Bernard w ogóle się dowiedział o istnieniu tego stera. Jedyne co powstrzymywało autora softu to było ryzyko nazbyt częstego odstawiania się kotła pracującego z aktywnym tłem. Ale nie wiem wszystkiego - w końcu jestem tylko użytkownikiem. To wywołujemy do tablicy zainteresowanych. Bernard - napisz z pełną odpowiedzialnością że tło jest Twoim pomysłem i będzie po sprawie. Oficjalnie walnę skruchę i przyznam że bez Ciebie SPP byłoby słabsze niż jest teraz. I o to mi chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 20.04.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 ...,ża jak tak dalej pójdzie to od nikogo jej już nie dostaniesz jak tylko się na tobie wszyscy poznają. Sorrki,a "wszyscy " o których raczysz pisać to sami wasi "klakierzy" o kilku nickach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Sorrki,a "wszyscy " o których raczysz pisać to sami wasi "klakierzy" o kilku nickach? No jak na razie to nicków kilka to miałeś ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek_bolecki 20.04.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja się tam do ludzi nie przywiązuje. No i w pizdu dwie strony wypadały. Pytacie co jest w patencie?, ekm, jest tam kila rzeczy...Chcecie to się bawcie w wyszukiwanie dat. Nie interesuje mnie nie co Berdnard kombinował i kiedy to robił. Drugiego SPP na rynku raczej nie znajdziecie, a to znaczy że nie było od kogo zwalić. Nie szperam ludziom po warsztatach, nie wyraziłem zainteresowania poznania wszelkich Berdnardowych ciekawostek po uprzednim spisaniu papiera.I to z całym szacunkiem dla wiedzy Berdnarda, natomiast poprzedni post to w sumie strzałka w stronę Verba, bo widzę że lubi działać w imieniu Berd, a myślę że nie ze wszystkim ma racje i w sumie nie mam pojęcia jakie są jego "zasługi" w temacie. Niech chłopaki nie przeczą że się inspirują, VERB też miał na testach SPP ale szybko oddał. Z resztą, Berd. tu trafi to pewnie swoje napisze (choć osobiście to nie mam się co spodziewać bo jak by nie patrzeć są w innych łaskach) Nie żryjcie się bo to nie ma sensu, Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez bolek_bolecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ja się tam do ludzi nie przywiązuje. No i w pizdu dwie strony wypadały. Pytacie co jest w patencie?, ekm, jest tam kila rzeczy... Chcecie to się bawcie w wyszukiwanie dat. Nie interesuje mnie nie co Berdnard kombinował i kiedy to robił. Drugiego SPP na rynku raczej nie znajdziecie, a to znaczy że nie było od kogo zwalić. Nie szperam ludziom po warsztatach, nie wyraziłem zainteresowania poznania wszelkich Berdnardowych ciekawostek po uprzednim spisaniu papiera. I to z całym szacunkiem dla wiedzy Berdnarda, natomiast poprzedni post to w sumie strzałka w stronę Verba, bo widzę że lubi działać w imieniu Berd, a myślę że ze wszystkim ma racje. Z resztą, Berd. tu trafi to pewnie swoje napisze (choć osobiście to nie mam się co spodziewać bo jak by nie patrzeć są w innych łaskach) Nie żryjcie się bo to nie ma sensu, Nikt się nie żre ,padło oskarżenie ,że Bernard i VERB ukradli pomysł więc musicie to sobie wyjaśnić czyż nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 20.04.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mineru - odpuść. Masz czarno na białym opinię kilku userów wcześniej używających Coali. Po co się pogrążać? Nie lepiej napisać że Coala dobrze zarządza instalką a SPP dobrze spala węgiel? Ja rozumiem, że ludzie maja rozbudowane instalacje i potrzebują wodotrysków. Ale rozumiem też że oczekują poprawnego spalania węgla za który wywalili ciężką kasiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 20.04.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mineru - odpuść. Masz czarno na białym opinię kilku userów wcześniej używających Coali. Po co się pogrążać? Nie lepiej napisać że Coala dobrze zarządza instalką a SPP dobrze spala węgiel? Ja rozumiem, że ludzie maja rozbudowane instalacje i potrzebują wodotrysków. Ale rozumiem też że oczekują poprawnego spalania węgla za który wywalili ciężką kasiorę. Chyba piszemy o różnych sprawach. Opinie to ważna sprawa ale nie tutaj w tym rzecz.Przecież nie napisałem,że SPP jest bee.Przecież nawet go w ręce nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.04.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Widać że kultura osobista najwyższego pokroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts