katomek 11.10.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam. Po położeniu styropianu na ściany wewnątrz pokoju potrzebuję położyć siatkę podtynkową i przykleić ją czymś. Na to mam zamiar dać tapetę dlatego potrzebuje porady czym przykleić siatkę żeby nie kleić ją klejem a potem dawać na to gładź bo i tak przykryje to tapeta - szkoda roboty. Czym można by przykleić siatkę żeby od razu kleić na to tapetę? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 11.10.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam. Po położeniu styropianu na ściany wewnątrz pokoju potrzebuję położyć siatkę podtynkową i przykleić ją czymś. Na to mam zamiar dać tapetę dlatego potrzebuje porady czym przykleić siatkę żeby nie kleić ją klejem a potem dawać na to gładź bo i tak przykryje to tapeta - szkoda roboty. Czym można by przykleić siatkę żeby od razu kleić na to tapetę? Tomek Odpowiedź tkwi w twoim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katomek 11.10.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Odpowiedź tkwi w twoim poście Samym tynkiem ja potraktować? To jeszcze podpowiedz jakim? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 11.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tak robiłem kiedyś u siebie ściany garażu, obrzuciłem na cienko, zatopiłem siatkę, jeszcze trochę dołożyłem i zatarłem na gładko. Wyszło całkiem przyzwoicie, trzyma się na razie jakieś 15 lat . Zaprawa była taka robiona na miejscu (żółty piach, cement, wapno, woda, te rzeczy ) Masz ochotę się bawić na raty to kup klej do siatki i styropianu, zatop siatkę a potem tynkuj. Klejów i tynków w pierwszym z brzegu markiecie-budowlanym znajdziesz do wyboru do koloru. Zobacz co Ci sprzedawca i portfel podpowiedzą (jak sądzę nie będą jednogłośni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katomek 11.10.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tak robiłem kiedyś u siebie ściany garażu, obrzuciłem na cienko, zatopiłem siatkę, jeszcze trochę dołożyłem i zatarłem na gładko. Wyszło całkiem przyzwoicie, trzyma się na razie jakieś 15 lat . Zaprawa była taka robiona na miejscu (żółty piach, cement, wapno, woda, te rzeczy ) Masz ochotę się bawić na raty to kup klej do siatki i styropianu, zatop siatkę a potem tynkuj. Klejów i tynków w pierwszym z brzegu markiecie-budowlanym znajdziesz do wyboru do koloru. Zobacz co Ci sprzedawca i portfel podpowiedzą (jak sądzę nie będą jednogłośni ) OK zobaczymy co mi polecą. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts