simplex 11.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Na początku witam wszystkich serdecznie (mój pierwszy post).Mam pewien problem, otóż chce obmurować murłate 180x180 na ściance kolankowej z ytonga, murłata jest cofnięta względem ściany wewnętrznej 4 cm . Tu moje pytanie czym to obmurować najcieńsze płyty z betonu komórkowego mają 5 cm a ja potrzebuje 4 cm, cegła też zagruba, licze na wasze doświadczenie proszę pomózcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 11.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Daj styropian 4 cm , na klej do podłoża na piankę do drewna, potem zatopić siatkę w kleju i gotowe do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 11.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja pomyślałem już na etapie projektu o tym i zlicowałem sobie murłatę ze ścianą zewnętrzną, a od wewnątrz daje bloczek ytonga 5cm i za niego (między bloczkiem a murłatą) jeszcze WUŁNE, chociaż faktycznie sposób TomasRider też jest dobry, czy nawet nie lepszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simplex 16.10.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dziękuje za odpowiedzi sposób z styropianem jest super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts