mikelo23 11.10.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 witam, to mój pierwszy post chociaż jak to zwykle jestem tu już długo mieszkam od ponad 5 lat w "akacji II" lekko zmodyfikowanej http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/akacja_ii/0/10 trochę duża, ale jest ok zarejestrowałem się bo czas na pytania o modyfikacje i pierwsze zmiany/ulepszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.10.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witamy,Fajny projekt. Co planujesz zmieniać/ulepszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikelo23 11.10.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 np. bezprzewodowe sterowanie oświetleniemtak się składa że goście podjeżdżają pod garażtak ich prowadzi drogai wychodząc z domu idą do samochodu po ciemku bo wyłącznik świateł pod garażem nie jest przy wejściuoczywiście swoich wypuszczam przez garaż ale nie każdego wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts