klarion 11.10.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 wiecie jak się pozbyć zapachu stęchlizny ze skórzanego fotela? kupiłam świetny mebel na targu ale niestety śmierdzi - coś może poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 12.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ozonowanie załatwi sprawę. Kup duży worek foliowy, coby się fotel zmieścił i udaj się do kogoś , co ozonuje np. samochody. W Wa-wie jest podobno samoobsługowa stacja z ozonatorem do samochodów. Możesz tam pojechać i podpiąć węża do worka z meblem. Po zaozonowaniu należy trzymać mebel dalej w worku z ozonem przez 1-2 godziny. Zwykle pierwsze ozonowanie pomaga, ale czasem muszę robić to dwa lub nawet trzy razy, Na mojej stronie możesz poczytać, jak ozonuję ule. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarion 12.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 hmmmm sporo z tym roboty a może takie neutralizatory zapachów dadzą radę? słyszałam, że jest coś takiego jak Ona Block chyba w żelu i ponoć likwidują takie zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.10.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ozonowanie załatwi sprawę. Kup duży worek foliowy, coby się fotel zmieścił i udaj się do kogoś , co ozonuje np. samochody. W Wa-wie jest podobno samoobsługowa stacja z ozonatorem do samochodów. Możesz tam pojechać i podpiąć węża do worka z meblem. Po zaozonowaniu należy trzymać mebel dalej w worku z ozonem przez 1-2 godziny. Zwykle pierwsze ozonowanie pomaga, ale czasem muszę robić to dwa lub nawet trzy razy, Na mojej stronie możesz poczytać, jak ozonuję ule. pozdrawiam Myjnia "niebieski słoń" na Generała Sikorskiego. Chyba 2 zł /min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleksandraMaj 13.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 o mamo nigdy nie słyszałam o czymś takim jak ozonowanie... ale kosmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 14.10.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 hmmmm sporo z tym roboty a może takie neutralizatory zapachów dadzą radę? słyszałam, że jest coś takiego jak Ona Block chyba w żelu i ponoć likwidują takie zapachy Lepiej się umyć czy lepiej polać perfumami? Ozon likwiduje przyczynę a nie maskuje. Ale zrobisz jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 14.10.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 o mamo nigdy nie słyszałam o czymś takim jak ozonowanie... Bo lepiej jest sprzedawać tony specyfików w drogeriach i supermarketach niz powiedzieć ludziom, iż załatwią problem za kilka PLN i to w 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts