zbychmon 11.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam!Co sądzą fachowcy o oknach Sonarol na 6 plus i Brugman z firmy Libra produkowanych w Gorzowie.Czy warto wogólę interesować się tymi firmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonaa 14.06.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Odpowiedź jest po czasie, ale Sonarol to porażka. Chcesz wywalić pieniążki, to sobie je kup. Ja kupiłam i jestem załamana. Spraw tych okien trafia do Sądu. Mają tyle wad - zawinięte uszczelki w ramach okiennych przy szybach, stojąca woda w ramach po deszczu, krzywe ramy okienne, nie mówiąc już o rozdartej okleinie brązowej na ramie, porysowanej szybie etc etc UNIKAJ TYCH OKIEN JAK OGNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Iwona, a tańszych okien już nie znalazłaś? Co mówi producent na te wady? Próbowałas je reklamowac? Z opisu wynika, że za dużą część z nich winę może ponosić montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat76 31.01.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Iwonaa możesz coś więcej napisać. Ja właśnie mam ofertę tych okien i zastanawiam się. To były błędy montażowe czy produkcyjne. Udało Ci się coś wywalczyć?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostap 31.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Mam sonarol Maxterm jak dla mnie są ok. Połowa to fixy, jeszcze nie mieszkam wiec ściśle użytkowych doświadczeń brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts