MarcinMaz 13.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Chcę wyczyścić rurę łączącą komin i kominek. Materiał, który się zebrał jest pylisty, lekki i się nie lepi. Rura ma tylko 80cm długości, więc tak sobie wymyśliłem, że zamiast robić bałagan i szorować szczotą do kominów zbiorę nagar odkurzaczem do kominka - jednak zanim zacznę, to się zapytam: czy da radę??? - rura w środku wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AleksandraMaj 13.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Wydaje mi się, że da radę, tylko to musisz mieć chyba całkiem suche, zero żaru żeby Ci odkurzacza nie rozwaliło. W sumie to nigdy nie próbowałam na własną rekę takich cudów daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMaz 13.10.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 dodam jeszcze, ze zdjecie jest "kopniete", po lewej jest dol, a wieksza ilosc materialu spowodowana jest odczepianiem i opadaniem go z gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na co czekasz? Odkurzaj i melduj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMaz 14.10.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 30 sekund z odkurzaczem i wszystko na czysto, żona zadowolona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dobry patent. Dorzucę ssawkę do wyciora przy kolejnym czyszczeniu mojego wymiennika. Będzie mniej roboty przy wybieraniu spadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts