ambaras 13.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witajcie. Szukam wszelkich rozwiązań i inspiracji do urządzenia małego pokoju dziecięcego, który będzie służył dwóm dziewczynkom w wieku 6 i 8 lat. Pokój ma około 13 m2. Proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.10.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-%29&highlight=pokoje+dzieci%C4%99ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara23 14.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Myślałaś o łóżku piętrowym, czy raczej wolałabyś osobne lub rozkładane sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 24.10.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wygodniejsze byłyby osobne łóżka, ale na takiej przestrzeni ciężko to zorganizować. Zabraknie wówczas miejsca na biurka. Choć może podpowiecie mi jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara23 01.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 A takie dwa łóżka piętrowe, z tym, że u góry łóżka, a na dole biurka lub pod jednym łóżkiem biurko, a pod drugim an przykład szafa. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 08.11.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Hehe, naklejki co prawda bardzo ładne, ale to w tym momencie najmniejszy problem. Trochę poszperałam i znalazłam ciekawe projekty. Co o nich sądzicie? http://www.meble.net/rysunki/2012/03/Mały-pokój-dla-dziecka3.jpg http://budujeurzadzam.pl/wp-content/uploads/2012/06/room-for-two-kids-11-500x383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.11.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Drugie łóżko fajniejsze,bo wygodniej jest na tym niżej siąść niż pod zwykłym piętrowym.Jednak wydaje mi się że te łóżeczka są bardzo małe (ok 150cm dł).Ja zakupiłam swoim dzieciom zwykłe piętrowe łóżko z obciążeniem do 150kg u góry,spokojnie dorosły może się wyspać,a były mniejsze niż twoje.Zakupiłam natomiast bardzo dobrej jakości grube materace co myślę jest ważniejsze niż samo łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara23 08.11.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mi również bardziej podoba się drugie, ale to chyba lepsze dla mniejszych dzieci. Myślę, że mogłabyś pomyśleć nad czymś w rodzaju tego pierwszego. Tylko żeby dwa takie łóżka Ci się zmieściły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 11.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witajcie, faktycznie to drugie łóżko wygląda lepiej. Wydaje się być bardziej przyjazne. Bałabym się troche o dziecko śpiące na górze. O jakieś wygłupy i bieganie po drabince. Założę się, że było już wiele wypadków na takich łóżkach. A co wy drogie Mamusie o tym sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 13.11.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie zwróciłam uwagi na wymiary łóżek. Faktycznie są one nieco zbyt małe. Ale wydaje mi się, że przy zamówieniu na wymiar dałoby się te rozmiary powiększyć przy jednoczesnych zachowaniu projektu. Choć pewności nie mam, bo nigdy nie robiłam niczego na wymiar. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 15.11.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Oho, to może być faktycznie problem, którego nie wzięłam pod uwagę :/ Ewentualnie można zrobić oba łóżka do góry, a na dole zrobić zabudowę: szafę i biurka. Ciekawe czy da radę coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 15.03.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Pierwszy raz widzę takie łóżko, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts