pepe2009 13.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam. Wiem, że to może śmieszne pytanie ale planuję kupić wkład Jaś (6KW) i mam pytanie czy mogę od razu na czopuch założyć kolano 90*, potem rura 1m w poziomie i wprowadzenie do komina (14x14 - wysoki na 7m - murowany z cegły - jak to w latach 80-tych...). Będę wdzięczny za odpowiedź...pozdrawiam..... P.S. Czy jest sens kupować dodatkowo szyber do tego modelu (nie jest wyposażony a regulacja palenia jest za pomocą zamknięcia dopływu powietrza do paleniska od spodu....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 13.10.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja myślę, że wystarczy jeden telefon do producenta Jasia i wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts