eldesign 13.10.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem doświadczonym architektem. Zrealizowałam ponad 200 projektów wnętrz. Moi klienci są zachwyceni efektem końcowym, a ich wnętrza są nowoczesne i funkcjonalne. Moja oferta zawiera: - Projekty wnętrz wraz z wizualizacją 3D, dobór wszelkich materiałów oraz nadzór nad postępami prac wykończeniowych- Wizyty na miejscu realizacji- Kontakt z ekipą budowlaną- Wspólny dobór materiałów- Modyfikacje projektów architektonicznych- Projektowanie budynków mieszkalnych i usługowych- Projekty funkcjonalne kuchni i łazienek- Projekty oświetlenia- Projektowanie ogrodów- Projektowanie powierzchni usługowych i sportowych Zapraszam na moją stronę WWW: http://eldesign.koon.pl Pierwsze spotkanie jest darmowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thearchitect 03.03.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam to i ja się podczepię pod projekt. Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzonego architekta wnętrz to zapraszam http://thearchitect.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 09.11.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o dobrego architekta z Warszawy to na pewno godna polecenia jest [spam]. Widziałam wiele ich aranżacji i bardzo przypadły mi do gustu. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwik50 08.07.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Hej ja z Warszawy mogę polecić iprojektywnetrz.pl czyli Terczynska Design, ludzie mają wieloletnie doświadczenie są architektami z wykształcenia więc ryzyko że usuną komuś konstrukcyjną ścianę lub powiększą okno bez koniecznej zmiany konstrukcji, albo umieszczą zlew za daleko od pionu kanalizacyjnego jest żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 21.08.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 No to dla doświadczonego projektanta byłaby porażka zawodowa, nie ma takiej możliwości by specjalista takie rzeczy robić. Jeśli chodzi o warszawskie biura projektowe to ciekawie przedstawia się Rembelska. Co prawda nie korzystałam z ich usług jeszcze, ponieważ mieszkanie jeszcze nie zostało ukończone, ale się już rozglądam. Jej portfolio mnie bardzo zaciekawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinea25 08.08.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ja współpracowałam z Designas. Mają też własną ekipę. Dla mnie plus, bo nie musiałam szukać na własną rękę firmy wykończeniowej i się użerać z ich pilnowaniem Zerknij sbie na ich realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 08.08.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 a tak naprawde jak ktos pojecia nie ma czego chce to zatrudnia architekta i jak juz mu zaplaci to sie zwykle nie przyzna ze jednak nie o to chodzilo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts