Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem doświadczonym architektem. Zrealizowałam ponad 200 projektów wnętrz.

Moi klienci są zachwyceni efektem końcowym, a ich wnętrza są nowoczesne i funkcjonalne.

Moja oferta zawiera:

- Projekty wnętrz wraz z wizualizacją 3D, dobór wszelkich materiałów oraz nadzór nad postępami prac wykończeniowych

- Wizyty na miejscu realizacji

- Kontakt z ekipą budowlaną

- Wspólny dobór materiałów

- Modyfikacje projektów architektonicznych

- Projektowanie budynków mieszkalnych i usługowych

- Projekty funkcjonalne kuchni i łazienek

- Projekty oświetlenia

- Projektowanie ogrodów

- Projektowanie powierzchni usługowych i sportowych

Zapraszam na moją stronę WWW: http://eldesign.koon.pl

Pierwsze spotkanie jest darmowe!

• 1 year później...
  • 8 months później...
  • 7 months później...
Hej ja z Warszawy mogę polecić iprojektywnetrz.pl czyli Terczynska Design, ludzie mają wieloletnie doświadczenie są architektami z wykształcenia więc ryzyko że usuną komuś konstrukcyjną ścianę lub powiększą okno bez koniecznej zmiany konstrukcji, albo umieszczą zlew za daleko od pionu kanalizacyjnego jest żadne.

• 1 month później...
No to dla doświadczonego projektanta byłaby porażka zawodowa, nie ma takiej możliwości by specjalista takie rzeczy robić. Jeśli chodzi o warszawskie biura projektowe to ciekawie przedstawia się Rembelska. Co prawda nie korzystałam z ich usług jeszcze, ponieważ mieszkanie jeszcze nie zostało ukończone, ale się już rozglądam. Jej portfolio mnie bardzo zaciekawiło

• 11 months później...