oxa 14.10.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dnia 1 października 2013r. wracał z grzybów pewien Pan. Właśnie schodził do Popradu umyć ręce, gdy jego oczom ukazał się przerażający widok. W wodzie leżał SZKIELET psa w typie owczarka niemieckiego, pies był przemoczony i cały biały od szronu. PIES ŻYŁ!!! Pan wraz z żoną zawiadomili Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom "Mam Głos". Szczęściarz przeżył bestialską próbę morderstwa!!! Ma ranę na głowie, prawdopodobnie od uderzenia siekierą. Morderca był przekonany, że zwierzę nie żyje i zrzucił go ze skarpy do rzeki. Po przewiezieniu do lecznicy ważył 17,1kg prawidłowa waga takiego dużego psa wynosi ok. 30kg. Szczęściarz jest skrajnie wycieńczony, dostał dwie kroplówki. Na razie psiak dostaje specjalnie gotowane dla niego rosołki z grysikiem i mięsem, jednak z czasem będzie potrzebował wysokiej jakości, drogiej karmy. Dlatego jeśli ktoś może pomóc - niech wysyła taką karmę do Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt "Mam Głos" w Nowym Sączu. Oczywiście zwierzę bo odzyskaniu sił będzie potrzebowało nowego, wspaniałego domu. Pies ma ok. 5-6 lat. Jest bardzo spokojny, grzeczny i ułożony. Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom "Mam Głos" - Nowy Sącz Kontakt: 668-948-783 https://www.facebook.com/...&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.10.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ten link działahttp://mamglos.pl.tl/PR%D3BA-BESTIALSKIEGO-MORDERSTWA-.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 15.10.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zyzolek, - niestety też nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 04.11.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Co u Szczęściarza?Czy nadal potrzebna karma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxdom 27.12.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) co z nim jak się czuję lepiej już z nim?? Monik Edytowane 8 Stycznia 2014 przez xxdom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 02.01.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Niestety nic nie wiem, kto ma konto na fejsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 04.02.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Zdjęcia z wydarzenia psiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 oxa masz link do wydarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 11.02.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 NIe mam ale się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts