milam1 14.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Co myślicie o tym, by położyć gres drewnopodobny w kuchni? Meble będą białe - lakierowane, a blat drewniany. Nie mam pomysłu na to jak ocieplić kuchnie, a wydaje mnie się, że tego typu gres fajnie będzie komponował się z drewnianym blatem. Myślę, że ściany w odcieniach beżu również powinny pasować. Pozdrawiam. http://images61.fotosik.pl/279/b7fb5f964573cfa5med.jpg Edytowane 14 Października 2013 przez milam1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 14.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Poszukaj na forum jest bardzo dużo wątków na ten temat.Link się nie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombbonierkaa 15.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Mi się wydaje, że będzie pasować i rzeczywiście ociepli wnętrze w połączeniu z beżowymi ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts