okt 15.10.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Co sądzicie o powrocie firmy Jezierski na rynek stolarki budowlanej? Czy uda im się odbudować dawną siłę? Czy nadal będzie postrzegana jako marka segmentu premium+ i czy Klienci zaufają im jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialoczerwony 16.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Muszę zobaczyć ich wyroby by stwierdzić na razie życzę sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Factor 18.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zamówiłem okna na które miałem czekać 3 tyg. Ku mojemu zdziwieniu dostałem je po 10 dniach. Jakość jest super naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Cenowo są drożsi od konkurencji ale ja wolałem dopłacić i mieć produkt wyższej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 18.10.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 18.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 masz jakieś fotki? Zaraz wynajdą jakieś w archiwum firmy o ile się tu jeszcze w ogóle pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 18.10.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zamówiłem okna na które miałem czekać 3 tyg. Ku mojemu zdziwieniu dostałem je po 10 dniach. Jakość jest super naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Cenowo są drożsi od konkurencji ale ja wolałem dopłacić i mieć produkt wyższej jakości.czy przypadkiem nie jest to autoreklama? Powroty w każdej branży są trudne ale możliwe, jeśli nie pójdą na łatwiznę i będą dobrze i zgodnie ze sztuką wykonywać okna to dlaczego nie mogą się podnieść? Życzę to im i każdemu innemu, któremu się noga podwinęła i stara się powstać z powrotem na nogi Życie jest nieprzewidywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja7333 18.10.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Nie rozumiem o co chodzi z tą reaktywacją bo 2 lata temu moi rodzice kończyli budowę i kupowali okna właśnie firmy Jezierski o czym pisali no forum bo też byli ostrzegani o opóźnieniach a okna dostali po około 5-6 tygodniach a ja z mężem zamówiłam okna w połowie września tego roku i wykonali je w 2 tygodnie - okna na prawdę solidne i dobrze wykonane - nie to co w naszym starym mieszkaniu gdzie trzeba było ręcznik upychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Factor 18.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ma zdjątka jutro lub pojutrze zamieszcze trzeba troche czasu wygospodarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Factor 24.10.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 (edytowane) Zdjęcia po montażu Edytowane 24 Października 2013 przez Factor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 24.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jak wygląda cofnięcie okna by ukryć skrzynkę ? Masz tam jakieś dodatkowe poszerzenie czy ocieplenie ? Bo jak pamiętam swoje przymiarki do rolet i ich montażu, wałkowane dość długo z nieobecnym już tu doradcą, poradził mi poszerzenia gdyż prowadnica ma taką samą temperaturę co otoczenie i od niej, przy prawidłowym zwymiarowaniu okna, będzie tylko 10-15mm do ściany. Zresztą na jego stronie są przebiegi izoterm uświadamiające skalę zjawiska, Do mnie to przemówiło, ale i tak zrezygnowałem już ostatecznie z rolet, dla mnie rolety dają za mało korzyści w zamian za tak sporą kasę. To mój punkt widzenia więc proszę mnie tutaj na rolety już nie namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Factor 24.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nadproża cofnięte są o 10 cm i docieplone 5cm styroduru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 24.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ja nie o nadprożu pisałem, bo skupiamy się wszyscy na nadprożu a w większości to o wiele mnie mb od wysokości okna i tym samym zimnych prowadnic, co tam masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Factor 25.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 ja nie o nadprożu pisałem, bo skupiamy się wszyscy na nadprożu a w większości to o wiele mnie mb od wysokości okna i tym samym zimnych prowadnic, co tam masz ? Prowadnice licują się z wewnętrzną częścią ramy (niema widocznego schodka pomiędzy prowadnicą a ramą). Między murem a prowadnicą jest szpara 3 cm, którą wypełnię styropianem grafitowym. Następnie przykryję prowadnicę maksymalnie jak się da, żeby nie przykryć pokrywy rewizyjnej. Finalnie ma wyglądać tak ja na drugim zdjęciu z salonu gdzie jest pokazany fragment przeciętego okna z roletą integro. Umowę z firmą podpisałem na etapie projektu i wszystkie ustalenia odnośnie stolarki weryfikowaliśmy podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 25.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja bym jeszcze wyciął uskok na rogu muru i wypełnił go styropianem. Zwłaszcza w tak podatnym materiale na ciecie. Tak czasem robimy u klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 01.11.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 widzę, że Jezierski zainwestował w reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 02.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jestem na etapie okien i to właśnie Jezierskiego, może za wcześnie na moją wypowiedź bo okna montuje jutro - jeszcze ich nie widziałam, ale do tej pory relacje ze sprzedawcą, kompetencje i wytrwałość w wsłuchiwaniu moich pomysłów oceniam na celujący, ponieważ sobie wymyśliłam troszkę nietypowy montaż okien sprzedawca osobiście był na budowie sprawdzał czy otwory są dobrze przygotowane przez ekipę, wspólnie ustalaliśmy szczegóły, dzisiaj były montowane parapety ze styroduru ...jutro montaż okien, wszystko zgodnie z umową a nawet przyspieszyliśmy montaż ze względu na pogodę. jak na razie zadowolenie na 100%. Jutro będę mogła powiedzieć coś więcej. Wycen robiłam na prawdę wiele, niektórzy sprzedawcy patrzyli na mnie jak na zjawisko jak pytałam o ciepły montaż, mostki termiczne, alternatywne sposoby montażu.......albo w ogóle nie podejmowali tematu bo "po co to Pani"... u Jezierskiego spotkałam się z nadzwyczajną wyrozumiałością i konkretnymi odpowiedziami na WIELE moich pytań, dlatego właśnie u nich zamówiliśmy okna. Terminowość - też się bałam po ostatnich doniesieniach że się czeka miesiącami na okna (a bardzo się spieszymy z budową), zamawialiśmy na początku listopada i umówiliśmy się od razu na początek/połowę grudnia - jutro montaż tak że jest super. Zapraszam do dziennika jutro bo na pewno wstawię relacje z montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.12.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Jo-aśku, wygląda że bardziej zasłużył Ci się sprzedawca niż sama fabryka, więc może jak już będziesz po montażu to jego też pochwal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 finlandia No może faktycznie to sprzedawcy zasługa że mam takie pozytywne wrażenie, ale uwierz po rozmowach z niektórymi sprzedawcami jak trafiłam na człowieka, który wiedział o czym mówię i nie krytykował z miejsca moich pomysłów (tu się nawet mój M zdziwił),to nie ma się co dziwić że tak piszę. ale fakt chwalić lub ganić będę po montażu, jak na razie opisałam wrażenia z kupowania i te są pozywtywne, z terminu realizacji zamówienia i ustalenia daty montażu też baaardzo zadowolona jestem. a dzisiaj zdam relację z wrażenia o jakości okien i profesjonalizmu ekipy montującej - tu zdam się na M on jest bardziej obiektywny i będzie cały czas przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Wczoraj były montowane okna, ekipa bardzo dokładna, fachowa i estetyczna w wykonaniu, same okna - jestem mega zachwycona nimi!!!!!!! więc moja opinia na dzień dzisiejszy w dzień po montażu okien (widziałam je dzisiaj z samego rana):* doradztwo przy wyborze - celujący* realizacja zamówienia i terminwość - celujący* montaż - celujący* użytkowanie ... na ten temat będę się mogła wypowiedzieć w przyszłym roku.A jeśli będę miała jakieś uwagi dotyczące okien, na pewno tu jeszcze napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 04.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 i oby jak najwięcej takich sprzedawców i montażystów było na rynku bo sam fakt że okna są od Jezierskiego nic nie znaczy. Nie dziwię się, że w innym watku Panowie Doradcy walczą z patałachami Za jakiś czas zamiesić dane sprzedawcy by go zareklamować bo to jego i tylko jego zasługa, że jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts