monikabrot 15.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam mam pytanie czy ma ktoś w domu drzwi wew. z firmy Porta . A zew.z firmy STALPOWzastanawiamy się nad kupnem drzwi z tych firm jakie są wasze doświadczenia z tymi firmami. Mile widziane zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 17.10.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Pomoże mi ktoś w moim temacie? Bo widzę że coś nasi forumowicze ostatnio nie wykazują się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja mam w mieszkaniu 3 sztuki drzwi wewnętrzych Porta. Użytkuję je prawie 6 lat. Ogólnie są w porządku, jednak w łazience, gdzie panuje spora wilgotność niedawno okleina na górnej części ościeżnicy zaczęła się odklejach. Na szczęście udało się ją ponownie przykleić.O Stolpawie się nie wypowiem, nie posiadam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emili123 04.07.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ważne jest żeby w łazience zadbać o odpowiednią cyrkulację powietrza, albo stosować urządzenia ograniczające wilgoć. w takich warunkach, a szczególnie jak łazienka jest pozbawiona okna większość drzwi po 6 latach zacznie "odczuwać" te niekorzystne warunki. Ja też mam Portę(Koncept) w łazience i przy zwalczaniu wilgotoności w pomieszczeniu po około 7 latach nie odczuwam żadnych negatywnych skutków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.07.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pojemne masz mieszkanie. TU od kilka lat Koncept, w innym miejscu Level (nowosc) i jeszcze chcesz dołozyć łamane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emili123 05.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nie, mam dwa mieszkania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo_trok 24.07.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 #Emili123 planuję wymianę drzwi wewnętrznych u siebie. Mam drzwi zewnętrzne Eco Polar i są dla mnie okey. Czy drzwi Porty sprostają moim oczekiwaniom, czy ich drzwi wewnętrzne trzymają poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts