krakus73 15.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Jesteśmy na etapie wyboru okien do domu, po zapoznaniu się z ofertą różnych firm, na placu boju zostały DRUTEX, OKNO-POL i właśnie PAGEN.Z tych trzech najsłabiej wygląda wg mnie DRUTEX, w salonie bałem się otwierać ich okna bo wydawało mi się że zaraz się rozlecą - nie wiem, może w salonie w którym byłem, okna były mocno wyeksploatowane. W każdym razie, najlepiej sprawa wygląda w PAGEN, dlatego to nasz wybór na tą chwilę. Szukam jednak opinii na temat tych okien, najchętniej jakby ktoś z Was co ma te okna, coś napisał od siebie. Z góry dziękuję za każdą opinie. Edytowane 16 Października 2013 przez krakus73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.10.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 PAGEN to przyzwoita firma - inwestuj. Produkują w miejscowości Gnojnik - nie do zapomnienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 16.10.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dzięki, ale może coś więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 16.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jesteśmy na etapie wyboru okien do domu, po zapoznaniu się z ofertą różnych firm, na placu boju zostały DRUTEX, OKNO-POL i właśnie PAGEN. O OKNO-POL-u też słyszałem dobre opinie:) Jaki produkt konkretny porównywałeś tych firm? Porównaj konkretne ich parametry (szczelność, energooszczędność, dodatkowe potrzebne funkcje, jakość wykonania) - to o produkcie. Najważniejszy jest jednak montaż, spytaj jak to robią, niech podadzą jakieś adresy, telefony Klientów, którym wykonywali usługi. Sprawdź w sieci jakie mają opinie. A na końcu porównaj co za daną cenę uzyskasz w jednej lub drugiej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 16.10.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tak tak, to już porównałem, stąd po selekcji w zasadzie został mi Pagen i ewentualnie Okno-PolParametry okien w zasadzie takie same, to co nas interesuje z dodatków też. Cenowo lepiej się prezentuje na tą chwilę Pagen, gwarancję też dają lepszą niż Okno-Pol. I tyle na ten moment co mogłem sam sprawdzić, dlatego szukam kogoś kto już ma ich okna. W sumie dobry pomysł z tym żeby ich spytać o adresy klientów. Montaż w Pagenie robią ludzie zatrudnieni w Pagenie, natomiast z Okno-Pol firma zewnętrzna z autoryzacją, ale w przypadku reklamacji wszystko idzie przez Okno-Pol (nie trzeba się użerać z inną firmą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 17.10.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja też wśród tych firm nakierowałbym na OKNO-POL. Miałem do czynienia wprawdzie tylko z ich działem aluminium ale bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomason80 12.02.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Tyle Edytowane 15 Września 2017 przez tomason80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TRUBADUR 03.03.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nie polecam tej firmy. Zaraz po montażu okien złożyłam reklamacje ,szósty miesiąc cisza. Co jakiś czas dzwonię z przypomnieniem ale na tym się kończy . Przestrzegam nie płaćcie z góry bo was OLEJĄ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 03.03.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Wybraliśmy PAGEN, montaż był w grudniu 2013. Zgłaszaliśmy jedną reklamację dotyczącą drzwi balkonowych, serwis bardzo sprawnie się pojawił i usunął usterkę. Jeszcze przed wylewkami zgłosiłem też fakt że mi dostawała się woda pod drzwiami balkonowymi, też szybko przyjechali, sprawdzili - okazało się że problem leżał po naszej stronie, ale mimo to uzyskaliśmy pomoc.Teraz po prawie 1,5 roku jedynie do czego możemy się przyczepić, to do wspomnianych drzwi balkonowych, które są dość mocno eksploatowane. Mamy zwierzaki w domu, które "kręcą się" tam i z powrotem, w efekcie tego lekko poluzowała się klamka i przez zimę drzwi trochę opadły, mam jednak nadzieję że uda mi się to wyregulować. Reasumując, na tą chwilę polecam wybór okien tej firmy. Przyzwoita jakość w przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamArt 03.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Czy ktoś jeszcze użytkuje okna tej firmy? Kupiliśmy tydzień temu w Pagenie w Wieliczce. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 03.03.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Zastanawiają mnie dwa dość ostre, negatywne wpisy forumowiczów tomason80 i TRUBADUR. Oboje zarejestrowali się tylko po to żeby umieścić te wpisy. Ja rozumiem, konkurencja na rynku jest duża, ale czy Wy naprawdę macie nas tutaj za idiotów?? Widać Pagen jest dla Waszych firm mocną konkurencją skoro tak bardzo się "staracie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalkulatorek 21.09.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam,czy ktoś z Państwa korzystał z okien firmy PAGEN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamArt 22.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Kalkulatorek my w sierpniu montowaliśmy okna z firmy Pagen w Wieliczce i póki co jesteśmy zadowoleni i z okien i ze współpracy. W tym tygodniu mają montować nam jeszcze parapety wew. Mamy ssz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz Kowalik 09.12.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Mam zamontowane okna z MODEROWANO poza regulacją nic złego się z nimi nie działo. Moja siostra i brat też kupowali okna w tej firmie w późniejszym czasie i są z nich zadowoleni . Edytowane 9 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum. Dodatkowo pkt 5.2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kravat 29.12.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 U mnie też wygrywa PAGEN, dziś dostałem nową ofertę pod nazwą "Zimą ceny tniemy - wiosną montujemy" [kasa dziś, okna za 3 miesiące]. Wybrałem profil Blu 82 MD, okna mają od 0.71 do 0.79. Jedyne do czego można się przyczepić to ekipa od montażu . Kto u Was montował? Ekipa z Pagena czy podwykonawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalkulatorek 29.12.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Podwykonawca - ale wszystko było w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamArt 29.12.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 u nas montowała ekipa z Pagena. Nie mam zastrzeżeń. Byli później u nas wyregulować okno. Montaż ok i kontakt bardzo dobry. Też korzystaliśmy w zeszłym roku z tej promocji zimowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szogu 13.06.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Witam,Temat trochę stary, ale czy mógłby się ktoś podzielić opinią na temat firmy i produktu po latach użytkowania?Jestem na etapie wyboru okien i chciałbym poznać opinię na temat PAGEN. Mają całkiem przystępne ceny w ofercie dla mnie, więc się zastanawiam.Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 13.06.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2017 Na chwilę obecną po 3,5 roku użytkowania, nie mamy większych uwag, serwis jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioo1978 26.07.2017 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Firmę polecił mi znajomy, ponieważ znał ich okna jako montażysta i twierdził, że są dobrej jakości. Miła obsługa i wszystko o czasie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts